Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Prima apariție în mediul online a lui Andrei după ce a fost eliminat din emisiune. Cum a apărut

Andrei, unul dintre concurenții sezonului 9 al emisiunii "Mireasa", a fost eliminat în urma votului concurenților și al publicului.

Mireasa sezonul 9. Prima apariție în mediul online a lui Andrei după ce a fost eliminat din emisiune. Cum a apărut Galerie
Mireasa sezonul 9. Prima apariție în mediul online a lui Andrei după ce a fost eliminat din emisiune. Cum a apărut | Antena 1

Cu toate acestea, povestea sa departe de reflectoarele televiziunii a început abia acum.

Prima apariție în mediul online a lui Andrei după ce a fost eliminat din emisiune. Cum a apărut

La scurt timp după eliminare, Andrei și-a făcut simțită prezența pe rețelele de socializare, alegând platforma Instagram pentru a-și împărtăși prima apariție după plecarea sa de pe micul ecran. A surprins pe mulți dintre urmăritori prin postarea unei fotografii în care apare în mașina sa personală, trăgând dintr-o țigară, însoțită de o privire misterioasă și un zâmbet enigmatic.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Andrei și ce poveste are. A avut primul blind date cu Andreea

Acesta nu a reușit să-și facă o relație în emisiunea Mireasa, însă pare încrezător în afara show-ului și cu siguranță fanele sale au pus ochii pe el. Acesta a publicat o imagine cu el din autovehiculul său personal, în timp ce fuma, lucru care pare ceva obișnuit pentru genul său de postări, la o scurtă analiză a profilului de Instagram.

Intră aici pentru a vedea fotografia nouă a lui Andrei, după eliminarea din Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine e Andrei de la Mireasa sezonul 9

Andrei are 28 de ani, e din Focșani. A studiat informatica, master securitate cibernetică. A activat în cadrul MAPN, iar acum lucrează în IT. Locuiește în Brașov.

Spune că vrea o iubită ca mama sa, care să fie liniștită, să nu fie cicălitoare. E sigur că părintele va fi de acord cu orice alegere ar face.

Iubește muzica, plimbările, călătoriile. În timpul liber încearcă să învețe cât mai multe, să se dezvolte ca om și pe plan profesional.

Citește și: Mireasa sezon 9, 23 ianuarie 2024. Ce a avut de spus Andrei despre meseria Valentinei. Fata face videochat

S-a înscris la emisiunea Mireasa și se așteaptă să fie surprins. S-a mai gândit la căsătorie, dar dezamăgirile în amor l-au făcut să facă pași înapoi. Momentan, spune el, nu a găsit pe cineva cu care să rezoneze.

Ultima relația a fost ok, până s-au mutat împreună. Certuri mici, care au crescut în intensitate, au dus la separare. De anul trecut e singur.

Andrei a afirmat că nu contează cum arată viitoarea parteneră, important e să fie la extreme. E convins, însă, că nu ar fi atras de o parteneră cu copil. Nu se consideră potrivit să aibă un copil.

Mireasa sezonul 5. Alina, întâlnire emoționantă cu soacra la maternitate. Ce a făcut Valentin când și-a văzut prima data... Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a călătorit peste 20 ore pentru a-i fi al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x