Antena Căutare

Miruna de la Mireasa e gravidă! Anunțul pe care l-a făcut în mediul online fosta concurentă și fosta soție a lui Cosmin

Miruna, cunoscută publicului din România pentru participarea sa în emisiunea Mireasa, a făcut un anunț emoționant pe rețelele de socializare care a luat prin surprindere pe toți fanii: este însărcinată!

Galerie
Miruna de la Mireasa e gravidă! Anunțul pe care l-a făcut în mediul online fosta concurentă și fosta soție a lui Cosmin | antena 1

Fosta concurentă, care a captat atenția telespectatorilor în timpul show-ului și ulterior prin căsnicia cu Cosmin de la Mireasa, cu care a și câștigat marea finală a sezonului, și-a refăcut viața și urmează să devină mamă pentru prima oară alături de actualul său partener, viitorul ei soț.

Miruna de la Mireasa e gravidă! Anunțul pe care l-a făcut în mediul online fosta concurentă și fosta soție a lui Cosmin

Miruna a împărtășit vestea cea mare printr-o postare plină de emoție, însoțită de o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Cu multă emoție, cei doi viitori părinți au dezvăluit că așteaptă un copil. Mesajul scris de Miruna sub fotografie a emoționat zeci de fani, primind instantaneu mii de aprecieri și comentarii.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Miruna, apariție superbă alături de iubitul ei. Cum arată acum fosta soție a lui Cosmin

Articolul continuă după reclamă

„Nicio poză, nicio descriere, niciun mod de a anunța nu sunt suficiente când este vorba despre o binecuvântare. Dumnezeu ne iubește și ne-a trimis un suflet care să ne umple viața de fericire. Promitem să avem grijă de tine cum vom putea mai bine pentru că suntem recunoscători până la cer și înapoi de venirea ta pe lume! Te iubim un infinit de vieți! ❤️ Semnat, mami și tati! 🥹 #babyloading⏳ #wearethreenow”, a scris Miruna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Această veste a adus bucurie în rândul fanilor, care au urmărit parcursul ei în emisiunea Mireasa, dar și după despărțirea de Cosmin, cu care a avut o relație intens discutată atât în emisiune, cât și după divorț. Fanii au remarcat cât de fericită și împlinită pare Miruna în prezent, iar mesajele de felicitări nu au întârziat să apară.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Miruna a fost cerută în căsătorie. Tânăra a postat imagini cu inelul de logodnă, dar fanii au observat altceva

Noua etapă din viața Mirunei vine ca o surpriză plăcută pentru admiratorii săi, care au susținut-o de-a lungul timpului. Aceasta demonstrează încă o dată că viața ei a luat o turnură pozitivă și că și-a găsit fericirea alături de noul său partener.

Nu se cunosc prea multe detalii despre viitorul soț al Mirunei, dar este evident că cei doi sunt foarte îndrăgostiți și pregătiți să întâmpine noul membru al familiei. Viața Mirunei s-a transformat radical de la apariția sa în faimosul show matrimonial, iar acum urmează să își asume cel mai frumos rol: acela de mamă.

Felicitările curg pe contul său de Instagram, iar Miruna și partenerul ei par mai pregătiți ca niciodată să înceapă această nouă etapă a vieții lor, plină de iubire și bucurie.

Albert și Laura au vorbit deschis despre relația lor și vacanța petrecută împreună. Ce au spus la Capriciile iubirii... Mireasa, sezonul 10. Ce a spus Mihai despre decizia de a o elimina pe Ana din competiție. Ce mesaj i-a transmis fostei c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x