Antena Căutare

Miruna de la Mireasa, schimbarea de look la care fanii nu s-ar fi așteptat. Cum a apărut pe internet și cum arată în prezent

Miruna de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu o apariție inedită pe rețelele de socializare, după ce și-a făcut o schimbare de look neașteptată.

Miruna de la Mireasa, schimbarea de look la care fanii nu s-ar fi așteptat. Cum a apărut pe internet și cum arată în prezent Galerie
Miruna de la Mireasa, schimbarea de look la care fanii nu s-ar fi așteptat. Cum a apărut pe internet și cum arată în prezent | Antena 1

Miruna de la Mireasa sezonul 6 le-a arătat tuturor cum arată în prezent, după ce și-a făcut o schimbare de look neașteptată. Fosta concurentă a emisiunii Mireasa arată puțin diferit, după ce a mers la salon pentru a-și realiza un nou aspect fizic.

Miruna de la Mireasa sezonul 6 a surprins pe toată lumea cu noul look. Cum arată în prezent fosta concurentă a emisiunii

Miruna a mers la salon cu alte gânduri. Voia doar să se tundă, însă vizita la hairstylist s-a tranformat într-o schimbare totală de look, iar aceasta este foarte mulțumită de rezultat. Fosta concurentă și-a schimbat culoarea părului și le-a arătat tuturor cum arată în prezent.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Pe cine a susținut Miruna în sezonul 7 a show-ului matrimonial. Ce a publicat în mediul online

Înainte de a le arăta rezultatul fanilor, aceasta a postat și o fotografie cu e de dinainte de a merge la salon, unde a scris aceste cuvinte: „De fiecare dată când urmează programarea la salon pentru vopsit, intru într-o febră a tunsului până la umeri…Ireal”, a sscris Miruna, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

La scurt timp după ce a postat acea fotografie, aceasta a revenit și cu rezultatul mult așteptat, unde a adăugat astfel: „Sau mai bine nu mă mai tund. Paranteză: ochelarii ăștia uitându-mă la poze din trecut, chiar erau mari. Zicea lumea bine”, a mai spus fosta concurentă, pe Instagram.

Iată cum arată în prezent aceasta:

Miruna și Cosmin s-au cunoscut în casa sezonului 6 Mireasa

Odată cu sosirea în casa sezonului 6 Mireasa, Miruna a intrat într-o cunoaștere cu cel care urma să-i devină soț în Marea Finală a show-ului matrimonial. Povestea lor de dragoste a întâmpinat perioade dificile, dar și clipe frumoase pe care nu le vor uita vreodată.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Miruna, mesaj cu subînțeles pentru Cosmin? Ce i-ar fi transmis: „Ajungi să mă și pierzi”

Deși au avut o mulțime de discuții în privința marelui pas din cadrul emisiunii, cei doi au hotărât să spună „DA” în fața ofițerului stării civile. Decizia lor i-a luat prin surprindere pe telespectatori.

La scurt timp de la Finala sezonului 6 Mireasa, Cosmin și Miruna și-au anunțat susținătorii că nu mai formează un cuplu. Aceștia nu au dat prea multe informații despre motivul despărțirii.

De asemenea, fostul concurent al show-ului matrimonial și-a găsit fericirea în brațele altei femei după separarea de Miruna. În cele din urmă, tânărul a ajuns să se despărtă și de fosta lui iubită, Andreea.

Mireasa, sezon 7. Cum l-a surprins Maria pe Antonio la plajă, alături de Amir, fiul ei. Imaginea pe care fanii cuplului ... Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa în prezent. Fosta concurentă s-a pozat în costum de baie la piscină și a făcut senz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x