Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Miruna, mesaj cu subînțeles pentru Cosmin? Ce i-ar fi transmis: „Ajungi să mă și pierzi”

Miruna de la Mireasa s-a filmat pe TiKTok și un mesaj pe care l-a postat pe Instagram ar fi fost cu subînțeles pentru Cosmin. Iată ce a zis aceasta.

Mireasa, sezon 6. Miruna, mesaj cu subînțeles pentru Cosmin? Ce i-ar fi transmis: „Ajungi să mă și pierzi” Galerie
Mireasa, sezon 6. Miruna, mesaj cu subînțeles pentru Cosmin? Ce i-ar fi transmis: „Ajungi să mă și pierzi” | Antena 1

Miruna și Cosmin s-au căsătorit la Mireasa, însă căsnicia lor s-a destrămat la scurt timp după ieșirea din Casă, din cauza fetei care l-a căutat pe fostul ei iubit.

Miruna, mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț, Cosmin de la Mireasa. Ce a spus pe TikTok

Miruna de la Mireasa a publicat un videoclip în care a ținut să scrie câteva lucruri, dar și piesa pe care ea a făcut playback pare să fie cu subînțeles.

Versurile melodiei spus astfel: „Mi-ai spus ai grijă c-ajungi să mă și pierzi. E un fel de te las să pleci sau nu te las, un fel de - încă te vreau, dar sunt distant. OK, te vreau și am spus-o din start”, a cântat ea pe această platformă socială.

Peste clipul pe care ea l-a publicat a ținut să scrie și câteva cuvinte: „Hai să descriem în versuri cel mai toxic om, ăla care nici nu te vrea, dar nici nu te lasă..”, a spus ea.

Fanii au întrebat-o dacă nu cumva ar fi vorba despre Luță, dat fiind faptul că ea tot cu gândul la el a rămas, chiar și după ce s-a căsătorit cu Cosmin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miruna a recunoscut că l-a înșelat pe Cosmin cu fostul ei partener

Miruna, câștigătoarea sezonului 6 Mireasa, a recunoscut că infidelitatea ei a fost cauza separării de Cosmin, după ce acesta din urmă a văzut mesajele dintre ea și fostul ei partener, Luță. Tânăra a motivat decizia ei cu faptul că s-a simțit nefericită în mariajul cu Cosmin.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine.

La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericită, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță. Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic. Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic. (..)

Eu am crezut că sunt vindecată. Deci eu în această emisiune nu am simțit că sunt legată de trecutul meu. Eu l-am contactat pe Luță când m-am simțit nefericită. Nu am vrut să-mi bat joc de absolut nimeni.

Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire și mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Mesaje pe care Cosmin le-a văzut. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț Și eu sufăr”, a declarat Miruna despre separarea de Cosmin.

Mireasa, sezon 7. Ce a postat Sabrina după ce a părăsit competiția. Ce le-a transmis susținătorilor... Mireasa sezon 4. Petrică și Ela Nemeș, imaginea romantică pe care au postat-o. Cum l-a alintat aceasta pe bărbat...
Video Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Marti, 03.10.2023, 16:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Giorgio și Inga din sezonul 6 Mireasa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu în aprilie 2023, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp. Recent, cei doi au publicat o fotografie cu ei.

Marti, 03.10.2023, 17:39
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

În urmă cu câteva zile, Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8 au discutat la telefon. Iată ce și-au spus.

Marti, 03.10.2023, 15:45
Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic.

Marti, 03.10.2023, 14:49
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Daniel de la Mireasa sezonul 8 a primit o scrisoare de la fratele său, Claudiu. Iată ce i-a transmis acesta.

Marti, 03.10.2023, 14:10
x