Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Momente tensionate în casa Mireasa. Petronela, vocea conștiinței lui Ionuț. Trecutul sentimental, motiv pentru a judeca

Ionuț și Petronela au parte de alte momente tensionate. Iată discuția dintre cei doi.

Ionuț și Petronela au avut discuții tensionate! Concurenta a mărturisit că fostul ei partener din casa Mireasa, a declarat că poate avea ce fată vrea el în numai 2 zile și că acesta este adevăratul motiv pentru care este împreună cu Ale în acest moment.

Ionuț a răbufnit imediat când a auzit de ce îl acuză Petronela.

Concurenții show-ului „Mireasa”

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri.

Împreună cu familia sa se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling.

Puritatea, refuz al cunoașterii sau cunună de flori? Cătălina, o iubire ce nu se poate uita. Secretul concurentei a ieșit la iveală

Petronela a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis – acela de a se înrola în armata Legiunii Străine.

După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său.

Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa.

De la plapumă, la... plapumă! Lică și Andreia, schimb de impresii amoroase. Întrebări și răspunsuri în dragoste

Pentru a vedea ce s-a întâmplat în continuare, urmăriți întregul material de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Video