Antena Căutare

Au uitat că sunt filmați și s-au sărutat, chiar în timpul emisiunii Mireasa! Cum au fost filmați Narcisa și Costi

Momente surprinzătoare pentru fanii emisiunii Mireasa de la Antena 1, după ce Narcisa și Costi au fost surprinși sărutându-se!

Narcisa și Costi au avut parte de primul lor sărut, de când se află în casa Mireasa. Cei doi concurenți au uitat de faptul că sunt filmați și și-au exprimat astfel atracția și iubirea.

NARCISA ȘI COSTI DE LA EMISIUNEA MIREASA S-AU SĂRUTAT

Rămâne de văzut în ce măsură cei doi vor reuși să demonstreze tuturor că dragostea lor este una puternică și că au toate șansele de-a rămâne împreună.

CITEȘTE ȘI: Amenințări și gesturi brutale! Vinul, mărul discordiei! Gestul lui Lică a iscat un scandal în casa "MIreasa!" |VIDEO

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să vezi ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre cei doi concurenți, Narcisa și Costi!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Amenințări și gesturi brutale! Vinul, mărul discordiei! Gestul lui Lică a iscat un scandal în casa "MIreasa!" ... Narcisa și Costi, un paradox al sentimentelor! "N-am mai simțit niciodată așa ceva! Sunt praf"! |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x