Antena Căutare

Nora de la Mireasa, imagini inedite cu familia ei. Ce fotografii emoționante a publicat fosta concurentă cu părinții ei

Nora de la Mireasa are cu ce se mândri. Fosta concurentă care i-a fost parteneră lui Leo din casa Mireasa a publicat pe tiktok mai multe fotografii cu familia ei.

Nora de la Mireasa, imagini nemaivăzute cu familia ei. Ce fotografii emoționante a publicat fosta concurentă cu părinții ei
Nora de la Mireasa, imagini nemaivăzute cu familia ei. Ce fotografii emoționante a publicat fosta concurentă cu părinții ei | Instagram

Nora de la Mireasa se mândrește cu o familie frumoasă. Aceasta a părăsit casa Mireasa din cauza faptului că nu se mai simțea bine, în special din cauza presiunilor puse pe ea de către Doamna Dana, însă acum pare mai fericită ca niciodată.

Nora de la Mireasa, imagini inedite cu familia ei. Cât de frumoși sunt cu toții

Nora de la Mireasa a împărtășit cu admiratorii ei mai multe fotografii cu familia acesteia, pe rețelele de socializare. Aceasta se poate mândri cu părinți frumoși, iar zâmbetul de pe chip demonstrează faptul că este mult mai fericită alături de ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De curând, aceasta a apărut la Acces Direct alături de Robert, fostul concurent din Casa Mireasa și au vorbit despre posibilitatea de a intra într-o relație.

Nora de la Mireasa a venit în platoul emisiunii pe care Mirela Vaida o prezintă la Antena Stars, Acces Direct, alături de Robert, și au vorbit despre relația care există între cei doi. Declarațiile ei au uimit-o pe Mirela Vaida.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesaj emoționant din partea lui Robert. Ce i-a transmis băiatul după ce tânăra a discutat cu Leo

Nora și Robert de la Mireasa, sezonul 5, pentru prima oară împreună la tv. Ce au spus despre relația dintre ei doi

Nora și-a deschis inima în fața Mirelei Vaida, la Acces Direct, și a vorbit despre relația pe care o are cu fostul concurent din casă, Robert. Aceata a dezvăluit faptul că între ei există o prietenie foarte strânsă, însă prezentatoarea tv a înțeles că ar fi loc de mai mult.

Nici Robert nu a infirmat posibilitatea dezvoltării prieteniei dintre ei doi într-o relație amoroasă. Iată ce au spus aceștia și cum a reacționat Mirela Vaida:

„Robert, cum era percepută Nora de oameni? Cum o percepi tu că o cunoști?”, îl întreabă Mirela Vaida pe Robert.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo în pauza de publicitate. Discuția care nu s-a văzut la TV

Iată ce a răspunde el: „În casă e totul foarte intens, având informații conform cărora ea a făcut nu știu ce lucruri. Și se spunea că e femeie ușoară, a fost făcută în toate felurile. CU ce păreri puteam ieși din casă? Vin de afară scrisori, informații. Mama fostului ei iubit tot dădea în ea cu scrisori în emisiune. Am ieșit afară și mi s-a cerut părerea. Atunci am spus ceea ce credeam eu”, spune el.

„Sunt zvoniuri că ai plăcea-o pe Nora. Există vreo speranță de relație?”, mai întreabă Mirela Vaida la tv. „Deocamdată, nu se știe ce va fi. E o femeie frumoasă”, răspunde el.

Însă afirmațiile pe care Nora le-a făcut au lăsat-o pe Mirela Vaida să înțeleagă că există loc de mai mult. „Am o relație de prietenie foarte frumoasă. Mă simt bine în preajma lui. E mai mic de vârstă cu 5 ani”, spune ea.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 28 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică, ipostazele tandre în care s-au pozat în vacanța inedită. Cât de tandri au fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x