Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nuțu și Andreia de la "Mireasa", surprinși în momente fierbinți! | Foto

Nuțu și Andreia, foștii concurenți din casa "Mireasa" au fost surprinși în momente fierbinți.

NUțu și Andreia de la "MIreasa"

Facebook

Andreia și Nuțu, foștii concurenți de la "Mireasa", par mai îndrăgostiți ca niciodată. Tânăra îi face declarații publice iubitului ei, iar el îi răspunde cu aceeași monedă.

citește și: Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

Nuțu și Andreia de la "Mireasa", surprinși în momente fierbinți! | Foto

Nuțu și Andreia, în centrul Bucureștiului

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa "Mireasa" | FOTO

Cei doi concurenți au surprins pe toată lumea după ce s-au afișat împreună, după finalizarea emisiunii. De atunci, se pare că, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Nu ezită să-și facă declarații publice, pe conturile lor de socilaizare și au trait momente frumoase împreună în aceasta vara.

Nuțu și Andreia de la "Mireasa", surprinși în momente fierbinți! | Foto

Nuțu și Andreia, pe Transfăgărășan

Ce mesaj a transmis Andreia din casa "Mireasa"! Ea si Nuțu, mai fericiți ca niciodată! | Foto

Drept dovadă stau o serie de fotografii în care cei doi apar în ipostaze fierbinți. Este evident faptul că se iubesc mult și au chiar și planuri de viitor împreună.

Nuțu și Andreia de la "Mireasa", surprinși în momente fierbinți! | Foto

Nuțu și Andreia, de la "Mireasa"

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost extrem de fericiți!

Nuțu și Andreia, foștii concurenți de la "Mireasa" nu au dat nimic de înțeles în timpul emisiunii cum că între ei ar putea exista ceva atât de profund și romantic, se pare că abia după finalizarea concursului fiorii dragostei și-au făcut apariția, iar cei doi au fost atinși de săgeata luii Cuppidon, iar acum Andreia pare extrem de îndrăgostită de Nuțu, care bineînțeles că îi răspunde cu aceeași monedă.

Nuțu și Andreia de la "Mireasa", surprinși în momente fierbinți! | Foto

Cuplul Nuțu și Andreia, de la "Mireasa"

Dublă aniversare în familia Rădulescu! Ce au sărbătorit, recent, Andra și Armando, câștigătorii emisiunii " Mireasa"?

Emisiunea " Mireasa" revine la Antena 1, din 5 septembrie

Telespectatorii vor putea urmări cel mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Din 5 septembrie, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Video