Antena Căutare

O nouă idilă la Mireasa? Fanii cred că doi foști concurenți se gândesc să-și dea o șansă după divorțuri. Ce spun ei

Sergiu și Bogdana au făcut un live recent și au creat vâlvă printre fanii Mireasa. Ei au dat de înțeles că nu exclud o posibilă relație.

Galerie
Sergiu și Bogdana au făcut un live recent și au creat vâlvă printre fanii Mireasa. Ei au dat de înțeles că nu exclud o posibilă relație. | Antena 1

După finala Mireasa, atât Sergiu, cât și Bogdana au plecat la brațul partenerilor săi. Sergiu s-a căsătorit cu Madi, în timp ce Bogdana s-a cununat cu Liviu. Sezonul lor, cel cu numărul 8, a fost câștigat de perechea Ioana- Marius.

La scurt timp, Madi și Sergiu s-au despărțit. Au urmat Bogdana și Liviu, în urmă cu câteva săptămâni.

Recent au apărut zvonuri că Madi și Sergiu ar forma un cuplu. Cei doi au părut să nege, dar nici nu exclud această posibilitate.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Cum arată Alina după ce și-a mărit buzele. Soția lui Valentin s-a filmat cu noua îmbunătățire

Articolul continuă după reclamă

Doi foști concurenți de la Mireasa se gândesc să-și dea o șansă după divorțuri? Ce spun cei doi

Într-un live pe Tiktok, Bogdana și Sergiu au fost întrebați de ce nu formează un cuplu.

”Auzi, Sergiu, de ce nu fac un cuplu cu tine.”, a zis Bogdana, vizibil amuzată. Replica lui Sergiu nu a întârziat să apară: ”Nu pot să vă răspund că Bogdana e căsătorită. Dacă era singură, vă puteam răspunde la întrebarea asta, dar acum nu.”

Fosta concurentă a mai zis: ”Momentan mergem pe burtă la întrebarea asta”. Fostul soț a lui Madi a insistat că nu poate să răspundă și că a avut o relație ok cu restul concurenților din sezonul 8 Mireasa, inclusiv cu Liviu, despre care a afirmat că a avut gesturi frumoase față de el.

Citește și: Mireasa sezonul 9. De ce Antonia nu vrea să locuiască cu Cristian. Cum explică tânăra

Bogdana a adăugat că momentan se vindecă după despărțirea de Liviu și că divorțul nu este finalizat. De celalaltă parte, Sergiu este un bărbat liber.

Întrebat de ce nu a încercat să aibă o relație cu Andreea după ce a rămas singur, ea fiind prima lui alegere la Mireasa, băiatul a spus: ”Nici nu știu dacă o am pe Instagram pe Andreea. În perioada aia am văzut că a vorbit cu... a fost în Spania”.

Sergiu făcea referire la zvonul că Andreea a format un cuplu cu fiul doamnei Maria. Bogdana a zis că nu e adevărat, că a discutat ea cu fosta concurentă.

Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Cine este Ionela și ce detalii s-au aflat despre ea. Prin ce dramă a trecut ea și ce a ... Mireasa sezon 10. Casandra a dezvăluit cine este băiatul pe care îl vede ca pe un viitor partener! Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x