Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. De ce Antonia nu vrea să locuiască cu Cristian. Cum explică tânăra

Într-un live pe Tiktok, Antonia a spus că ea și Cristian nu locuiesc împreună, deși formează un cuplu.

Galerie
Într-un live pe Tiktok, Antonia a spus că ea și Cristian nu locuiesc împreună, deși formează un cuplu. | Antena 1

După Finala Mireasa, Antonia și Cristian au decis să nu locuiască în aceeași casă și să își mai dea timp înainte să facă acest pas.

Chestionată de internauți, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 9 a explicat care este motivul.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imaginile care i-au făcut pe fani să se întrebe dacă Laura și Albert s-au împăcat. Cei doi au plecat în vacanță

Mireasa sezonul 9. De ce Antonia nu vrea să locuiască cu Cristian

Articolul continuă după reclamă

”De ce trebuie, tu te-ai mutat împreună cu iubitul tău după 3 luni de relație? Pe bune acum. Vreau să știu și eu cine s-a mutat, din chat de la mine, cu iubitul său după trei luni de relație?

Avem trei luni. Vreți să vă spun ceva, mie îmi place mai mult să stau singură, da? Pentru că atunci când stai singur faci ce vrei tu. Poate ai chef să te uiți la nu știu ce serial sau poate nu ai chef să speli vasele din chiuvetă. Gătești și lași vasele acolo că ți-e lene să le speli. Nu vine nimeni ”eee, de ce n-ai spălat vasele? Vai, dar trebuie să vine nu știu cine la noi sau...”.”, a zis Antonia pe live.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Unde locuiește Bogdana după despărțirea de Liviu. Tânăra a făcut câteva schimbări în viața ei

Antonia și Cristian au ale să plece separat după Finala Mireasa

Deși au plecat separați din locația unde a avut loc Finala Mireasa, Cristian și Antonia susțin că formează un cuplu. Ei au precizat că au petrecut mult timp împreună din ziua respectivă, chiar dacă inițial au preferat să fie fiecare cu familia sa.

„Eu cred că relația dintre mine și doamna Daniela se poate repara. Cred că primul pas ar fi să mai treacă niște timp, mai mult timp, să ne revenim și eu și ea. Zilele astea m-am gândit și am luat hotărârea să încerc să fac eu în continuare pași spre ea, dar cred că și dacă ea o să vadă că suntem bine, că relația noastră evoluează și suntem fericiți, eu cred că la un moment dat... Probabil și ea are nevoie de niște confirmări din partea noastră, a mea.”, a zis Antonia la Mireasa Capriciile Iubirii.

Mireasa, sezon 10. Casandra a fost prima concurentă care a fost invitată în casa băieților, la cină. Ceva neașteptat s-a... Mireasa sezon 10, 7 august 2024. Un conflict a luat naștere în casa fetelor. Ionela a răbufnit când a auzit ce a putut z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x