Căutare Live

Petronela de la "Mireasa", schimbare radicală de look! Ce i s-a întâmplat tinerei! |Foto

Petronela este una dintre cele mai populare concurente de la "Mireasa". După finalizarea show-ului, tânăra și-a schimbat look-ul, dar a rămas și făra unul dintre conturile de socializare. Ce i s-a întâmplat fostei concurente.

Petronela de la "Mireasa", schimbare radicală de look! Ce i s-a întâmplat tinerei

Petronela din casa "Mireasa" a fost una dintre cele mai apreciate concurente. Ce mai face tânăra, dupa finalizarea concursului.

Ce mai face Petronela de la Mireasa! Fanii ei sunt extrem de nerăbdători! | Video

După finalizarea concursului Mireasa, Petronela, se pare ca a dunat un număr impresionant de fani, care o urmăresc pe conturile sale de socializare, astfel încât, fosta concurentă este apreciată precum un superstar.

Nu a câștigat niciun premiu în finală, însă Petronela va rămâne una dintre cele mai memorabile apariții din istoria emisiunii Mireasa.

După patru luni de competiţie acerbă şi de trăiri intense, îndrăgitul reality show matrimonial s-a terminat, fară niciun câstig pentru tânără, dar, cu siguranța Petronela s-a numărat printre favoriții acestui show și a câștigat inimile a zeci de mii de admiratori.

Ce mesaj a transmis Andreia din casa "Mireasa"! Ea si Nuțu, mai fericiți ca niciodată! | Foto

Petronela a rămas fără contul de Facebook

Imediat dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tânăra a făcut un live pe Facebook, unde a citit foarte multe dintre întrebările adresate de admiratorii ei, și a încercat să răspunda la cât mai multe. Tot atunci, a promis că va reveni cu un nou live, curând, însă, nu s-a întâmplat așa. Se pare că Petronela a rămas făra contul de Facebook, lucru anunțat de ea pe Intagram, unde și-a înștiințat admiratorii.

"Decamdata nu mi-am recuperat contul de facebook!!!"

Tot pe Instagram, Petronele este foarte activa, și ține legătura cu numeroșii ei admiratori.

Recent, tânăra și-a schimbat look-ul, si a ținut să împărtășească lucrul acesta cu fanii ei, cărora le cerea părerea în legatură cu schimbarea pe care și-a facut-o.

Vă place noul meu look? 🎀

Citește și
andrada si victor de la mireasa sezon 4
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
colaj de imagini cu seba si adelina de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
colaj ilona brezoianu din episodul 15 extra factor, poartă o bluză cu alb și vișiniu și blugi. în prima poză mănâncă, în următoarele stă într-o cameră
eXtra Factor 2021, episodul 15. Ilona Brezoianu prezintă „dieta cu amandine” în culisele de la filmările X Factor 2021
eXtra Factor 2021, episodul 15. Ilona Brezoianu prezintă „dieta cu amandine” în culisele de la filmările X Factor 2021
Mai multe articole

Fanii ei i-au răspuns imediat prin comentarii și aprecieri, drept dovada ca le-a plăcut schimarea pe care și-a facut-o carismatica Petronela.

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost extrem de fericiți!

"Da...ești o fată deosebită 💕..Să ai sănătate! Ești frumoasă și la chip și la suflet....mult prea răbdătoare...complimente/Daaa dar sunteți frumoasă de când v-ați născut/Esti o fata minunata..cu un caracter foarte frumos..cu un suflet bun ..frumoasa si inteligenta..meriti cu adevarat admiratia noastra..", sunt doar câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii Petronelei.

Caravana Mireasa, caută noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost e... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri