Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Andreia din casa "Mireasa"! Ea si Nuțu, mai fericiți ca niciodată! | Foto

După ce au surprins pe toată lumea, afișându-se ca un cuplu, după terminarea show-ului, Andreia și Nuțu, par mai fericiți ca niciodată! Tânăra a transmis si un mesaj emoționant.

Ce mesaj a transmis Andreia din casa "Mireasa"! Ea si Nuțu, mai fericiți ca niciodată! | Foto Galerie
Andreia și Nutu din casa Mireasa

O surpriză de proporții a avut loc, după finalizarea emisiunii-concurs, "Mireasa". Andreia si Nuțu au ales să formeze un cuplu, dupa ce emisiunea s-a terminat, iar marii câștigători au fost desemnați în persoana Andrei și a lui Armando.

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa "Mireasa" | FOTO

Andreia și Nuțu se pare că au fost loviți de săgeata lui Cupidon, după ce emisiunea s-a încheiat. Cu toate că în timpul concursului, Nuțu era cât pe ce să formeze un cuplu cu Alexandra, se pare că destinul a vrut altceva pentru cei doi concurenți.

Așa se face că, la aproximativ două săptămâni de la Marea Finală "Mireasa", o surpriză de proporții a venit din partea lui Nuțu și Andreia.

Imaginile cu cei doi foști concurenți îmbrățșați, în timp ce se sărutau și se îmbrățișau, au vorbit mai mult decât o mie de cuvinte.

Ina și Ciprian de la "Mireasa", scene interzise minorilor! Ipostaze incendiare, cu cei doi foști concurenți! | FOTO

Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu

Cei doi au ales să fie împreună, spre bucuria multora dintre telespectatorii care i-au urmărit în timpul show-ului Mireasa.

Și se pare ca cei doi au făcut o alegerea foarte înțeleaptă. Sunt frumoși împreună, iar fanii sunt cei care confirmă asta, prin numeroasele mesaje pe acre le lasă pe conturile lor de socializare. De altfel, par foarte fericiți, iar recent Andreia a postat o fotografie cu ei doi, în care erau foarte eleganți și asortați. Andreia a purtat o rochie superba, neagra, lungă si mulata pe talie, care-i scotea în evidență silueta, iar Nuțu, de asemenea, elegant, asortat cu partenera lui.

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

Alaturi de fotografie, Andreia a postat și un mesaj cu subînțeles, semn că Nuțu îi dovedeste zilnic că o dorește, chiar daca cei doi formează deja un cuplu.

“Rămâi cu cine te caută și te cucerește în fiecare zi, chiar dacă te are!” ❤️

Ce mesaj a transmis Andreia din casa "Mireasa"! Ea si Nuțu, mai fericiți ca niciodată! | Foto

Fotografia adunat imediat mesaje din aprte admiratorilor, care îi felicitatau pentru alegerea de a fi împreună.

"Felicitări pentru decizie! Voi doi chiar vă potriviți, sunteți ambii pe caterincă, veseli și sper să fiți bine împreună. Îmi pare rău că nu ați avut curajul să recunoașteți în emisiune că vă placeți, tu meritai acel inel, măcar nu era evident de fals! Am urmărit pentru prima data emisiunea și dacă aveai ochi...vedeai... Să aveți o vara frumoasa și grija unul de altul!", a fost unul dintre mesajele venite din partea fanilor.

Caravana Mireasa cauta noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial.

Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Ce mai face Petronela de la Mireasa! Fanii ei sunt extrem de nerăbdători! | Video... Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x