Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce a făcut Roberto la scurt timp de la eliminarea din competiție. Cu ce alt fost concurent s-a întâlnit

Roberto a fost eliminat din casa Mireasa în gala de vineri, 16 iunie 2023. La scurt timp de la părăsirea casei Mireasa, tânărul a început să fie activ pe rețelele sociale.

Colaj cu Roberto Galerie
Roberto s-a întâlnit cu Zain, la scurt timp de când a părăsit casa Mireasa | Antena 1

Roberto și-a ținut la curent susținătorii cu activitățile pe care le-a făcut după ce a părăsit casa Miresa, ca urmare a cursei de eliminare, unde nepotul doamnei Livia a obținut cel mai mare procent. Tânărul a avut parte de mai multe ieșiri în oraș, iar printre activitățile sale de după terminarea parcursului său în show-ul matrimonial s-a numărat o întâlnire cu Zain.

Roberto și Zain au fost prieteni în casa Mireasa, iar bunica Livia i-a susținut pe amândoi, fiind „mama adoptivă” a lui Zain.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Antonio și Dani, discuție despre Roberto în urma scandalului uriaș. De ce s-a enervat Gabriela Cristea

Roberto și Zain s-au întâlnit la scurt timp după ce nepotul doamnei Livia a părăsit sezonul 7 Mireasa

Susținătorii au fost încântați să vadă că cei doi au reluat legătura imediat cum Roberto a părsăit casa Mireasa.

Zain a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Roberto, iar nepotul doamnei Livia a distribuit și el imaginea pe contul său. Cei doi s-au fotografiat zâmbind, semn că s-au bucurat de revedere.

Roberto a fost concurent în sezonul 7 Mireasa și a avut un parcurs lung. Tânărul a intrat în competiție încă de la începutul acesteia, din ianuarie 2023. Din păcate, norocul în dragoste nu i-a surâs și, deși a încercat să aibă parte de cunoașteri cu Denisa, Giulia și Iuliana, niciuna dintre ele nu s-a soldat cu o relație. Totuși, Roberto a legat prietenii în cadrul sezonului 7 Mireasa. La plecarea din casa Mireasa atât Roberto cât și doamna Livia au fost triști.

Cine este Roberto de la Mireasa sezon 7

Roberto Covaci are 23 de ani, 1,82 înălțime și 85 de kilograme. Hobby-urile lui sunt gătitul și muzica. A practicat polo până la 18 ani, a terminat liceul în Scoția.

„Când să intru la Universitate m-am întors în Romînia pentru o fată. De la 19 ani am avut mai multe job-uri: ospătar, șofer, livrator, instructor de înot, am muncit în restaurante”.

„Tatăl meu biologic s-a despărțit de mama când aveam un an. Până la 17 ani am crescut cu mama. Tatăl meu biologic a contribuit la creșterea mea 2 ani, apoi n-am mai știut nimic de el. Tatăl vitreg este tatăl care m-a crescut”, a povestit Roberto Covaci de la Mireasa, sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7. Antonio a primit răspuns de la mama sa după ce i-a trimis un mesaj prin intermediul AntenaPLAY

„Până la această vârstă am iubit sincer o dată, dar m-am îndrăgostit de două ori. Știu că am fost înțșelat de fosta iubită. Am prins-o în timp ce mă înșela. Am simțit durere, ură și amăgire. Următoarea mea relație a fost la 19 ani cu o fată cu 10 ani mai mare decât mine”, a mai spus concurentul sezonului 7 Mireasa.

Fosta iubită avea un copil de 5 ani.

„Spre sfârșitul relației a fost o relație toxică. Noi stăteam mai mult din obligație, monotonie. Am iubit-o foarte mult, dar ultima perioadă a relației a fost ceva rău. Ea mi-a spus că este gravidă când avea 3 luni de sarcină. Am stat cu ea până a făcut 8 luni de sarcină, mi-a spus că copilul o să spună tată la cine merită. Nu a trecut copilul pe numele meu. I-am spus să facem un test de paternitate, nu a vrut și așa a rămas acest copil fără tată în ceritificat”, a povestit Roberto Covaci la Mireasa.

Mireasa sezon 6. Cosmin nu mai formează un cuplu cu Andreea, tânăra cu care a avut o relație după divorțul de Miruna... Mireasa sezon 7, 19 iunie 2023. Irina și Anemona îi suspectează pe Antonio și pe Maria că vor căsătorie în competiție pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x