Antena Căutare

Simona Gherghe demontează știrile false despre Mireasa. Ce spune prezentatoarea despre animalele din casă

Simona Gherghe a transmis un mesaj pe rețelele sociale, pentru a demonta știrile false care circulă în online, în ceea ce privește animalele care se află la Studiourile Buftea.

Colaj cu Simona Gherghe Galerie
După ce au fost emise știri false privitoare la animalele din casa Mireasa, Simona Gherghe a spus adevărul | Antena 1

După ce au circulat informații false care spuneau că animalele care se află la studiourile unde se filmează show-ul Mireasa sunt prost tratate, Simona Gherghe vine cu o dezmințire. Prezentatoarea Mireasa a ținut să precizeze că atât pisicile cât și cățeii sunt iubiți și bine tratați. De asemenea, Simona Gherghe a anunțat că nu s-a pus și nu se va pune niciodată problema eutansierii.

Simona Gherghe a dezmințit știrile false de la Mireasa

Mai mult, prezentatoarea a făcut apel la organizațiile cae se ocupă cu protejarea și adoptarea animalelor să vină să verifie condițiile în care trăiesc animalele și chiar să-i ajute pe cei de la Mireasa să găsească familii adoptive.

„Am primit multe mesaje în ultimele ore, referitoare la o știre FALSĂ, care circulă pe câteva site-uri. Fac aici o precizare pentru toți iubitorii de animale. Echipa Mireasa cât și concurenții emisiunii hrănesc și cresc în platoul și curtea unde se filmează Mireasa o mulțime de suflete, căței și pisici. Lucru pe care oricine îl poate vedea, dacă se uită măcar la un episod Mireasa. Pisica Mitzi este emblema emisiunii. Cățeii care sunt la studiourile Buftea primesc zilnic mâncare, mulți au fost sterilizați, mulți au fost adoptați, așa cum ne-ar plăcea să se întâmple cu toți. Nu s-a pus NICIODATĂ problema eutanasierii lor. NICIODATĂ! Din păcare, există niște oameni care rostogolesc informații false în spațiul public. Orice organizație care iubește / adoptă animale poate veni la noui să vadă acest lucru. Și chiar îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de cățeii care sunt la studiourile Buftea”, a anunțat Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Raluca, mesajul emoționant despre participarea în show și cum l-a cunoscut pe Alex. Ce le-a transmis fanilor

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 4 mai 2023. Irina și Zain, discuție despre apropierile de la party. Ce cuvinte și-au spus... Mireasa sezonul 6. Raluca, mesajul emoționant despre participarea în show și cum l-a cunoscut pe Alex. Ce le-a transmis ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x