Antena Căutare

Simona Gherghe, dezvăluiri despre sezonul 6 Mireasa. Ce urmează să se întâmple în noul sezon al show-ului matrimonial

Simona Gherghe a vorbit în cadrul unui interviu despre începutul său în televiziune, dar și despre noul sezon al show-ului matrimonial. Iată ce îii va aștepta pe fanii Mireasa în sezonul 6 al emisiunii.

Colaj cu Simona Gherghe în doua ipostaze diferite la Mireasa Galerie
Simona Gherghe a vorbit în cadrul unui interviu despre începutul său în televiziune, dar și despre noul sezon al show-ului matrimonial | Antena 1

Finala sezonului 5 Mireasa se apropie cu pași rapizi, iar concurenții au început deja pregătirile pentru cununia civilă. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdarea să vadă ce cupluri se vor căsători în ultima ediție a show-ului matrimonial, dar și ce schimbări importante va aduce sezonul 6.

În cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, prezentatoarea TV a dat câteva informații din casa „Mireasa”. Simona Gherghe a povestit ce urmează să se întâmple în următoarea perioadă, până la finalul emisiunii.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Un cuplu a intrat în cursa pentru eliminare. Cum arată clasamentul publicului

„A fost un sezon foarte lung, cred că cel mai lung sezon de când eu sunt la cârma emisiunii. Îl resimt acum pe final, și ei sunt ușor obosiți pentru că nu este ușor să fii în fiecare zi, 2 ore în fața telespectatorilor, să dai tot timpul explicații pentru ceea ce faci, pentru ceea ce spui. Să îți trăiești, cumva, viața și povestea de iubire, iar mai apoi să vii și seara la Antena Stars, la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Eu le spun permanent că este experiența vieții lor și să se bucure de fiecare moment petrecut în casa Mireasa, pentru că o să li se facă dor de tot ce au trăit aici când vor părăsi emisiunea. (...) Am zis săptămâna trecută că minim 4 cupluri se vor căsători în finală, dar avem 5 cupluri logodite. Până la urmă este șansa lor, e un premiu mare și important pentru orice familie la început de drum. Dincolo de faptul că suntem lideri de piață, mie mi se pare extraordinară comunitatea aceasta a fanilor. Eu nu știu o altă emisiune din România care să adune atât de mulți oameni devotați. Oamenii ăștia pleacă cu o mulțime de cadouri de la susținători de aici”, a povestit prezentatoarea TV, vizibil entuziasmată.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre sezonului 6 Mireasa

Întrebată despre noul sezon al emisiunii Mireasa, Simona Gherghe a oferit informații despre sezonul 6. Se pare că apar unele schimbări destul de importante în privința show-ului matrimonial.

Viitorul sezon va fi prezentat într-o modalitate diferită: „Doar începutul sezonului, câteva ediții de la început vor fi filmate într-o altă țară, atât. Apoi, ne întoarcem toți aici, deschidem casa Mireasa, iar telespectatorii vor putea să ne urmărească. E vorba doar de câteva ediții, începutul sezonului”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Simona Gherghe nu prezintă gala de sâmbătă! Cine i-a luat locul și de ce lipsește prezentatoarea TV

Prezentatoarea TV a dezvăluit și motivul pentru care i-ar fi imposibil să prezinte sezonul 6 dintr-o altă țară.

„Voi știți că eu sunt mamă cu normă întreagă, sunt soție. Nu aș putea să-mi las copiii. Poate doar așa, câteva zile. Mai sunt bunicii care ne ajută, este și soțul meu, dar nu aș putea să stau departe de micuții mei. Ar fi exclus!”, a mai adăugat Simona Gherghe, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Un lucru este evident, sezonul 6 al show-ului Mireasa va aduce pe micile ecrane ale publicului o mulțime de surprize neașteptate.

Mireasa 2022, sezon 5. Nora le-a îndepărtat și mai mult pe Anda și Alina?! Iubita lui Leo, pornită pe logodnica lui Vale... Mireasa 2022, sezon 5. Larisa a taxat-o pe doamna Dana. Ce remarcă a deranjat-o atunci când a intervenit telefonic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x