Antena Căutare

Simona și Andrei de la Mireasa, vacanță de vis la mare. Cum s-a pozat fosta concurentă în costum de baie și cât de bine arată

Simona și Andrei de la Mireasa se bucură de o vacanță bine meritată la plajă, unde se bucură de razele soarelui și de relaxare completă. Cei doi au publicat imagini inedite.

Simona și Andrei de la Mireasa, vacanță de vis la mare. Cum s-a pozat fosta concurentă în costum de baie și cât de bine arată Galerie
Simona și Andrei de la Mireasa, vacanță de vis la mare. Cum s-a pozat fosta concurentă în costum de baie și cât de bine arată | Antena 1

Simona și Andrei de la Mireasa s-au pozat în ipostaze inedite pe rețelele de socializare, la mare, unde au mers să se relaxeze și să se bucure de zilele acestea călduroase. Aceștia s-au fotografiat în costume de baie și au publicat imaginile pe Instagram.

Simona și Andrei de la Mireasa, imagini de la mare. Cum arată fosta concurentă în costum de baie

Simona și Andrei au mers la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, pentru un sejur de senzație unde se distrează de minune. Cei doi au împărtășit cu fanii lor câteva imagini de acolor, iar Simona s-a pozat alături de Andrei în costum de baie.

Fanii au putut vedea cât de fericiți sunt ei împreună și cât de tare se distrează. În secțiunea de comentarii, Simona și Andrei au primit mai multe mesaje de felicitare din partea internauților, cărora le-a plăcut de ei de la apariția lor în emisiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Relaxare maximă să aveți”, „Sunteți frumoși împreună”, „Să aveți o zi frumoasă”, au scris fanii în secțiunea de comentarii.

Cum a început povestea de dragoste dintre Simona și Andrei de la Mireasa sezonul 7

Andrei a intrat în casa Mireasa încă de la începutul sezonului 7. Primul date l-a avut cu Irina, însă lucrurile între ei nu au funcționat. După intrarea în competiție a Simonei, pe 27 ianuarie 2023, fata a avut dreptul de a invita un băiat la date, iar acela a fost Andrei. De atunci cei doi au intrat într-o cunoaștere.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Simona și Andrei Macovei, în cea mai romantică ipostază de până acum. Cum au fost fotografiați foștii concurenți

Cunoașterea lor nu a avut tocmai un parcurs lin, fata fiind foarte dură și reticentă la început. Un moment marcant în cunoașterea lor a fost acela în care Simona a răbufnit când Andrei a numit-o „abătută de soartă”. Atunci concurenta i-a interzis băiatului să o atingă și i-a sugerat să-i dea lecții de limba română, gesturi regretatate de fată ulterior.

Până să-și dea seama unde a greșit, fata a fost criticată de familia lui Andrei, iar fratele acestuia i-a sugerat concurentului să pună punct cunoașterii cu Simona.

După acele momente tensionate, fata a mărturisit că știe că a greșit și a început să-și schimbe atitudinea și să-și domolească reacțiile acide față de Andrei.

Citește și: Simona și Andrei de la Mireasa au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Postarea cu care au emoționat pe toată lumea

Andrei și Simona au declarat că formează un cuplu pe 10 martie. după ce s-au sărutat în jacuzzi.

Un task al întrebărilor incomode a deranjat-o foarte mult pe Simona. Concurenții care erau singuri la acel moment, în frunte cu Irina, au întrebat-o pe fată cum se simte în relația de tip mamă-copil. Simona a fost foarte supărată și a negat că ar exista un roport de subordonare între ea și partenerul ei.

Andrei a fost cel care a spus primul „Te iubesc”, însă Simona nu a știut inițial să definească „sentimentele frumoase” pe care le simțea pentru Andrei.

În luna mai cuplul Simona-Andrei a intrat la cursa de eliminare cu Dima-Sabrina. Inițial, ambele cupluri au spus că-și doresc eliminarea, însă Simona și Andrei s-au răzgândit rapid și le-au cerut telespectatorilor Mireasa să le mai permită să se bucure de experiența din competiție, ceea ce s-a și întâmplat.

După un parcurs în casa Mireasa în care Simona și Andrei s-au descoperit reciproc și și-au adaptat comportamentul și atitudinea ajungând să se înțeleagă și să se echilibreze, cei doi s-au logodit. Pepe a venit în casa Mireasa și a cântat melodii de dragoste, iar Andrei și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie. Alături de doritul „Da”, Simona i-a spus lui Andrei și primul „Te iubesc”

Simona și Andrei au decis să se căsătorească în finala sezonului 7 Mireasa.

Mireasa sezonul 7. Maria i-a făcut o farsă lui Antonio și a anunțat că este însărcinată pe Tiktok. Cu ce mesaj a revenit... Mireasa, sezon 7. Cum a surprins-o Dima pe Sabrina la 3 luni de la logodnă: „Așa vine el acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x