Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Cum a surprins-o Dima pe Sabrina la 3 luni de la logodnă: „Așa vine el acasă”

Dima a surprins-o pe Sabrina cu un buchet de trandafiri, în ziua în care au sărbătorit 3 luni de la logodna deosebită pe care au trăit-o în competiția Mireasa.

Colaj cu Dima și Sabrina Galerie
Sabrina și Dima au sărbătorit 3 luni de la logodna din competiția Mireasa | Antena 1

Dima și Sabrina au aniversat 3 luni de când Dima și-a cerut partenera în căsătorie. Dima a organizat în luna mai o cerere în căsătorie pe stadionul Giulești, iar complice a fost chiar Cristian Săpunaru. „Ești toată fericirea mea. Te iubesc mult”, i-a zis Dima Sabrinei când a cerut-o în căsătorie.

Timpul a trecut, însă iubirea lor a rămas la fel de puternică și, la fel ca în casa Mireasa, Dima și Sabrina își fac reciproc surprize.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Băiatul din sezonul 7 despre care Sabrina spune că a încercat să o întoarcă împotriva lui Dima

Ce surpriză i-a pregătit Dima Sabrinei la 3 luni de la logodnă

La aniversarea celor 3 luni de la logodnă, Dima i-a oferit soției sale un buchet de trandafiri.

„Așa vine el acasă”, a scris Sabrina în dreptul unei fotografii cu florile primite de la soțul ei.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. De ce Sabrina nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Cum explică concurenta din sezonul 7

Sabrina și Dima s-au cunoscut în sezonul 7 Mireasa. Dima și Sabrina au format primul cuplu al sezonului și au mărturisit că din primele conversații și-au dat seama cât sunt de compatibili, mai ales că amândoi au legături cu Timișoara și că s-au npscut la o distanță de 8 zile unul față de celălalt.

Cei doi nu au ajuns până în finala sezonului 7 Mireasa.

Sabrina a părăsit competiția Mireasa în seara de 26 mai 2023, dipă ce a fost nominalizată de băieți pentru eliminare.

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Dima și Sabrina au fost primii care s-au căsătorit civil. Cele 5 cupluri finaliste au spus „Da” pe 10 iulie, însă Dima și Sabrina au dorit să meargă în fața ofițerului stării civile cât mai dvreme și s-au cununat pe 7 iulie 2023. Acum cei doi se pregătesc pentru nunta care va fi pe 6 septembrie 2025.

Simona și Andrei de la Mireasa, vacanță de vis la mare. Cum s-a pozat fosta concurentă în costum de baie și cât de bine ... Cosmin de la Mireasa, căsătorie în familie. Cum s-a pozat cu familia lui și ce a apărut pe contul său de socializare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x