Antena Căutare

Lorena și Andra, două personalități diferite Cum le-au catalogat concurenții pe cele două fete. "Vreau o fată cuminte!"

Lorena s-a prezentat în fața băieților plină de încredere și entuziasm. Doar că unele pasiuni ale tinerei nu corespund cu cele ale băieților. Andra a lăsat o altfel de impresie la prima vedere. Cum a decurs întâlnirea fetelor cu tinerii concurenți.

Lorena Corbu, are douăzeci și trei de ani, este din Lugoj, şi nu este la prima experienţă cu acest gen de emisiuni. A participat şi la Mireasă pentru fiul meu şi după patru luni petrecute în competiţie a fost prima care a format un cuplu.

Andreea și Cătălina, prima întâlnire cu băieții din casa "Mireasa"! Cum a decurs momentul și ce părere au mamele din casă

Din păcate, relaţia nu a mers. Ultima relaţie s-a încheiat din cauza mamei lui, care s-a opus. Acum, Lorena îşi caută un partener inteligent, vulcanic şi puţin mai mare ca ea.

Ștefan nemulțumit de întâlnirea cu Lorena

După prima impresie, se pare că Ștefan nu a fost prea impresionat de tânără, și susține ca el și-ar dori altceva. Nu este de acord cu tatuajele LOrenei și ar vrea o fată mai cuminte, după cum declara chiar el.

"Eu vreau o fată cuminte, în banca ei, care vorbește doar când e întrebată. Nu se aruncă, nu se bagă", a declarat Ștefan.

Tensiune între Balanțe. Claudia și Andreea, primul conflict din casa Mireasa."Se sparge oglinda de răutate mică ce ești" |Video

Lorena este antrenor de fitness si adora sa danseze. Îi place să asculte muzica rock și hip hop si este pasionată de tatuaje. A avut o relație de câteva luni, în urmă cu un an și jumatate, dar care s-a terminat din cauză ca partenerul ei era foarte posesiv, după cum declara Lorena. Nu este romantică, lucru recunoscut de tânără.

Cum a decurs întâlnirea Andrei cu băieții

Se pare că Andra i-a fermecat pe băieți cu apariția ei. Tinerii s-au declarat încântați, la prima impresie.

Andra are douăzeci și cinci de ani și a avut ultima relație în urmă cu un an. Tânăra a terminat Facultatea de Litere și lucrează ca analist bancar. Este în zodia Leu și este din Făurei.

Nu are un tipar al bărbatului ideal, ține de conexiunea dintre ea și cel care o va cuceri, după cum declara Andra.

Cum au decurs întâlnirile fetelor cu tinerii concurenți, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Andreea și Cătălina, prima întâlnire cu băieții din casa "Mireasa"! Cum a decurs momentul și ce părere au mame... Claudia a tăiat respirația băieților când și-a făcut apariția: "Bună! Da chiar e bună!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x