Testul sincerității în casa "Mireasa!" Costi, mai sincer ca niciodată: "Alina mi se pare o femeie potrivită pentru mine" |VIDEO

Un joc al sincerității a avut loc în casa "Mireasa." Concurenții s-au lăsat luați de val, iar în urma provocării au ieșit la iveală numeroase secrete ale tinerilor.

În urma testului sincerității lansat în casa MIreasa, concurenții au scos la iveală secrete la care nimeni nu se aștepta.

Declarațiile lui Costi au șocat pe toata lumea, iar în urma lor s-a iscat o discuție foarte interesantă în casă.

Costi, mai sincer ca niciodată: Alina mi se pare o femeie potrivită pentru mine

Costi a fost mai sincer ca niciodată. ”Alina mi se pare o femeie potrivită pentru mine”, a spus concurentul, cu toate ca susține că nu are curaj sa faca mai multi pași spre tânăra pentru a începe o relație.

Și declarațiile celorlați concurenți au surprins, și se pare că testul sincerității a scos la suprafață secrete pe care concurenții nu le-ar fi spus daca nu ar fi fost provocați la acest joc.

Costi, aniversare inedită în casa "Mireasa"! Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast și voie bună! | VIDEO

Ce a declarat fiecare dintre concurenți și ce adevăruri au ieșit la iveală în urma provocării, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ultimele știri