Antena Căutare

Costi, aniversare inedită în casa "Mireasa"! Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast și voie bună! | VIDEO

A fost o zi specială în casa "Mireasa". Costi a fost emoționat la maximum. Tânărul a fost sărbătorit de colegii din casă, la împlinirea celor 28 de ani.

Costi a avut parte de o zi cu totul specială. Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere, car es-a dovedit a fi una inedită.

Provocare extremă pentru concurenții din casa "MIreasa!" Testul rezistenței fizice îi lasă fără puteri! |Video

Tânărul concurent a fost primit urări din partea colegilor, cadouri dar și mesaje frumoase și urări inedite din partea familiei lui. Costi face parte dintr-o familie foarte numeroasă și frumoasă. Concurentul din casa "Mireasa" a fost vizibil emoționat, aproape până la lacrimi, doar ca de aceasta dată, lacrimile au fost de bucurie si fericire.

Cumpărăturile aduc noi tensiuni în casa "Mireasa"! O parte dintre concurenți sunt în dezavantaj, din cauza viciilor |Video

Printre cadourile primite s-a numărat și o scrisoare pe care a primit-o din partrea Narcisei.Conținutul scrisorii a fost ținut secret de către cei doi concurenți care nu au vrut sa divulge nimic din mesajul pe care îl conținea plicul.

Narcisa și Costi, un paradox al sentimentelor! "N-am mai simțit niciodată așa ceva! Sunt praf"!"|Video

Ziua a continuat cu o petrecere pe cinste ,in care fecare s-a distrat și s-au bucurat de veselie, dans și voie bună.

Iată cum s-au distrat concurenții la petrecere. ACcesați clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Jocul Mariei Buză a reaprins războiul între Narcisa și Petronela din emisiunea Mireasa: „Nu o să te las niciodată să-ți ... O pedeapsă cu aripi! Narcisa a părăsit casa "Mireasa". Reproșuri și regrete din cauza lui Costi: "M-ai lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x