Antena Căutare

Unde își petrece Simona Gherghe concediul. Ce face prezentatoarea Mireasa înainte de a reveni cu sezonul 9 al emisiunii

Simona Gherghe a publicat pe rețelele sociale imagini din concediul pe care și-l petrece alături de soț și de cei doi copii. Prezentatoarea Mireasa se relaxează cu 3 săptămâni înainte de debutul sezonului 9 al show-ului matrimonial.

Colaj cu Simona Gherghe în verde Galerie
Simona Gherghe își încarcă bateriile în concediu, cu puțin timp înainte ca sezonul 9 Mireasa să înceapă | Antena 1

Simona Gherghe își încarcă bateriile pentru un nou sezon Mireasa. Prezentatoarea a ales ca destinație de vacanță Austria, ea și familia sa adorând să facă schi.

Prezentatoarea Mireasa este o împătimită a sporturilor de iarnă, iar concediul dintre sezoanle 8 și 9 și-l petrece la schi în Austria. Simona Gherghe a publicat pe rețelele sociale imagini cu ea pe pârtie, dar și cu copiii săi pe schiuri, în mijlocul zăpezii.

Simona Gherghe, la schi în Austria. Imaginile înduioșătoare alături de familie, publicate de prezentatoarea Mireasa

„Va salutam de la 2000 de metri, un loc in care ninge ca-n povesti”, a scris Simona Gherghe în dreptul unor imagini realizate în Austria.

Citește și: Cum arată mama Simonei Gherghe. Fotografia rară cu cea care i-a dat viață

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Gherghe a apărut foarte zâmbitoare pe pârtie și a fost încântată pentru că fericire au simțit și Ana și Vlad. „Bucuria zăpezii”, a scris prezentatoarea Mireasa în dreptul unei fotogragii în care fiica sa apare jucându-se cu omătul abundent.

Pe Vlad, Simona Gherghe l-a spurprins în timp ce se odihnea: „Schior în pauza de masă”, a descris prezentaotarea imaginea cu fiul ei pe care a postat-o pe Instagram.

Simona Gherghe va prezenta sezonul 9 Mireasa

După ce se va întoarce din vacanță, Simona Gherghe se va pregăti pentru al nouălea sezon Mireasa:

O nouă serie de concurenți se pregătesc să înceapă una dintre cele mai frumoase experiențe: Mireasa. Din 22 ianuarie 2024, fetele și băieții vor păși în casa Mireasa, ascultându-și ritmul inimii, pentru a-și găsi iubirea.

”De 8 sezoane, în casa Mireasa se scriu cele mai frumoase povești de dragoste. Fiecare pereche a spus ”da” iubirii în ritmul ei, în ritmul inimii. În sezonul al 9-lea, luăm pulsul sentimentelor și ascultăm ritmul iubirii. În 2024, ascultă-ți inima. Abia aștept să ne vedem. Începe Mireasa în ritmul inimii, pe 22 ianuarie, pe Antena 1 și AntenaPLAY.”, a spus Simona Gherghe.

Prin ce greutăți au trecut Simona Gherghe și partenerul ei, Răzvan Săndulescu, când au devenit părinți prima dată

Prezentatoarea TV a vorbit și despre greutățile prin care a trecut alături de partenerul său când a venit pe lume primul lor copil.

Citește și: Simona Gherghe, apariție în costum de baie în vacanță. Cum se distrează prezentatoarea Mireasa la plajă

„Să știi că avem timp, asta cu „n-am timp' e un pretext, dacă vrei să-ți faci timp și pentru viața de cuplu și pentru copii și pentru carieră, chiar și pentru prieteni, se poate, cheia este să-ți organizezi foarte bine timpul, și cred că asta facem, ne organizăm foarte bine timpul, astfel încât să le împăcăm pe toate, chiar dacă e greu, recunosc că sunt zile în care suntem frânți amândoi, asta e viața de familie.

Eu mi-am dorit dintotdeaun copii, m-am văzut întotdeauna mamă. La mine a venit foarte târziu sarcina, o dată pentru că eu l-am întâlnit pe Răzvan, omul alături de care am simțit că vreau să-mi fac o familie, când aveam vreo 35 de ani, și apoi, într-adevăr, a fost lupta noastră să avem acest copil, și chiar, la un moment dat, m-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac și cred că în momentul în care m-am relaxat atunci s-a întâmplat. Cred că copilul vine atunci când tu te liniștești, așa s-a întâmplat să vină la timpul potrivit”, a mai declarat Simona Gherghe, conform viva.ro.

Mireasa: Confesiuni. Daniel a clarificat misterul ce plana asupra situației sale financiare. De ce a spus că pleacă de l... Ce mai face și cum arată Andreea de la Mireasa, după ce s-a încheiat sezonul 8. Cum s-a pozat de Revelion cu Bia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x