Antena Căutare

Unde locuiesc Cristina și Alexandru, finaliștii sezonului 9 Mireasa, în prezent. Cu ce se ocupă tinerii

Alexandru și Cristina, finaliștii sezonului 9 de la Mireasa, au fost în vizită în platoul de la Mireasa. Capriciile Iubirii și au povestit cum s-a schimbat viața lor după încheierea reality show-ului.

Galerie
Alexandru și Cristina, finaliștii sezonului 9 de la Mireasa au povestit cum s-a schimbat viața lor după încheierea reality show-ului | Antena 1

Cristina și Alexandru, finaliștii sezonului 9 Mireasa au fost prezenți în platoul la Capricii în ediția din 1 august 2024. Cei doi au participat pentru a le da sfaturi noilor concurenți, dar au dezvăluit și cum arată viața lor acum, la aproape o lună după încheierea show-ului matrimonial.

Unde locuiesc acum Cristina și Alexandru, finaliștii sezonului 9 Mireasa

Crisitina și Alexandru au dezvăluit că imediat după Finala Mireasa sezon 9 s-au mutat împreună în București în apartamentul închiriat de tatăl băiatului încă de când erau în competiție.

„Foarte bine. Ne-am mutat împreună în București. Vorbim de dimineața până seara”, a spus Alexandru.

„Stăm într-un apartament în chirie” a adăgat Cristina.

Citește și: Mireasa: Confesiuni cu Cristina și Alex. Ce regretă, ce dorințe de viitor au și ce colegi consideră că au fost „jucători”

Întrebați cu ce se ocupă acum, fata a spus să este în căutate de job nou, iar Alexandru își va relua activitatea.

„Am fost ieri am vobit, aștept acum să mi se confirme. Alexandru, la fel, își va relua activitate de săptămâna viitoare. Trebuie să începem de undeva. Momentan, orice este bun venit pentru noi”, au mărturisit aceștia.

Finaliștii Mireasa sezon 9 spun că la momentul actual nu se concentrează pe copil, însă ar fi bine-venit.

„Copilul va veni când Dumnezeu va decide. Eu sunt pregătită. Ne dorim copilul, dar facem doar repetiție generală, momentan”, a spus Cristina.

„La momentul potrivit sau când vrea el, e bine-venit”, a completat Alexandru.

Cristina și Alexandru s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 9

Cristina și Alexandru au fost uplu format din sezonul 9 Mireasa Cei doi și-au dat seama rapid că sunt făcuți unul pentru celălalt și au bifat, de asemenea, prima logodnă. Chiar dacă la început niciunul dintre ei nu se gândea că vor ajunge în acest moment. Cristina și Alexandru au „Da” pentru o viață împreună, în Finala Mireasa sezon 9 din 12 iulie 2024.

Iată ce și-au promis Cristina și Alexandru, înainte de a se căsători civil:

Cristina: Promit să te iubesc așa cum meriți, să fiu alături de tine și în zilele mai puțin bine! Îți promit că îți voi mânca zilele, dar noaptea nu te voi lăsa să dormim suărați! Te iubesc!

Alexandru: Iubirea mea, îți promit să-ți fiu alături, să te iubesc cât de bine știu, să îți ofer mereu un umăr pe care să plângi, chiar dacă nu-mi doresc asta! Îți promit că o să te iubesc o viață!

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imaginile care i-au făcut pe fani să se întrebe dacă Laura și Albert s-au împăcat. Cei doi au plecat în vacanță

Cristina și Alexandru au avut un parcurs lin în sezonul nouă Mireasa. Și-au dat seama că se potrivesc chiar de la prima întâlnire și s-au îndrăgostit rapid. Cei doi au format primul cuplu din acest sezon, dar, totodată, au trecut și prin momente grele pe parcursul reality show-ului și au fost nevoiți să stea separați mai bine de două săptămâni, după ce băiatul a pierdut cursa de eliminare în care a intrat în urma unei încălcări de regulament. Primul cuplu din sezonul nouă Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Băiatul a cerut-o în căsătorie la aniversarea a patru luni de relaţie, atunci când a și revenit în casă. Extrem de fericită, Cristina a spus „Da” la malul mării. De-a lungul celor şase luni petrecute în casa Mireasa, îndrăgostiții și-au făcut planuri împreună și au demonstrat că se completează perfect.

Mireasa sezonul 9. Imaginile care i-au făcut pe fani să se întrebe dacă Laura și Albert s-au împăcat. Cei doi au plecat ... Mireasa, sezon 10. Adevăratul motiv pentru care Raluca s-a despărțit de tatăl fiului ei. Prin ce a trecut fata după nașt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x