Antena Căutare

Simona Gherghe, supereroină-asistentă pentru mezinul ei, Vlad. Ce provocări depășește ca mămică de băiat

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Prezentatoarea TV l-a născut pe cel de-al doilea copil, Vlad Ioan, în 2019, iar mezinul ei superindependent trăiește fiecare clipă foarte intens alături de mami, tati și surioara lui mai mare.

simona gherghe imbracata intr-o bluza alba sta pe scaun si da un interviu cu afis pampers pe peretele din spate Galerie
Simona Gherghe a vorbit pentru a1.ro și Pampers despre aventurile ei zilnice alături de mezinul familiei, Vlad

Provocată de Pampers să descrie ce răufăcători alungă în viața de zi cu zi alături de Vlad și cum îi face pe copiii ei să se simtă ca niște adevărați supereroi, echipați pe măsura aventurilor pe care doar cei mici le pot trăi, Simona n-a stat pe gânduri.

"Superputerea lui Vlad este aceea că este foarte independent. Este Super Independentul, Super Eu. De altfel, cel mai folosit cuvânt la el este EU. Vrea să facă totul singur, aprope că noi ne luptăm cu el dacă vrem să-l ajutăm să... orice", a povestit prezentatorea TV despre copilul ei de doi ani.

Pe lângă superputerile lui Vlad și dorința lui de a se descurca pe cont propriu, Simona nu s-ar numi Super Mama, ci mai degrabă o supereroină-asistentă, care face tot posibilul să țină pasul cu mezinul familiei.

"Nu stă nici măcar atunci când trebuie să-l schimb. Copilul ăsta nu are răbdare deloc, așa că pot oricând să particip la un concurs de schimbat Pampers în 10 secunde".

Simona l-a caracterizat pe Vlad drept un copil voluntar, independent, extrem de agil, dar și... mămos. Ana, sora lui mai mare, este supereroina și slăbiciunea lui, alături de prezentatoarea TV.

Pentru a se asigura că băiețelul ei se va transforma într-un adult superîmplinit, mama Simona spune că îl încurajează, îi repetă constant că e foarte bine ce face și că poate să ducă la bun sfârșit orice își propune: "Încercăm să-l încurajăm să descopere lumea. Să vorbească, pentru că e la primele cuvinte."

Într-un interviu în super-viteză, Simona a recunoscut că a schimbat mii de scutece, că nu o deranjează mirosurile și că i-ar plăcea ca Vlad să fie supertalentat, pentru că abilitățile lui l-ar ajuta să fiedeopotrivă supercelebru, dar și superbogat.

Pampers prezintă ediția specială de scutece-chiloțel cu supereroii DC, un echipament pe măsură pentru toți bebelușii născuți super-eroi

Fiecare bebeluș este #NăscutSupererou, pentru că are puterea uimitoare de a deveni orice vrea el atunci când va fi mare. Și pentru că supereroii merită un echipament pe măsură, Pampers lansează ediția specială de scutece-chiloțel cu supereroii DC. Aceasta oferă protecția legendară Pampers de până la 12 ore impotriva umezelii, acum cu un design nou și imprimeuri epice.

Ce fac noile scutece? Alungă răufăcatorul numărul 1, scurgerile. Produsele Pampers Pants cu supereroii DC se transformă într-un aliat puternic prin fixarea 360 de jur împrejur, o bandă de protecție în jurul picioarelor și un interior super absorbant. În plus, oferă 12 ore de superputeri, cu alte cuvinte 12 ore de protecție împotriva umezelii. În tot acest timp, pielea este uscată, iar lumea poate fi explorată.

Un supererou e greu de echipat? Deloc! Scutecele-chiloțel Pampers au talie elastică, iar datorită noului lor design, toate mămicile și toți tăticii pot avea în casă un WonderBebe, un SuperBebe sau chiar un mini-Batman.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x