Antena Căutare

Dani Oțil, uimit de diagnosticul primit după ce a ajuns la spital cu probleme la stomac. Ce avea de fapt: „Mi-a făcut un cocktail”

Dani Oțil a trecut recent printr-un episod de boală care l-a făcut să realizeze cât de important este echilibrul pentru un stil de viață sănătos. Prezentatorul tv a ajuns la spital și diagnosticul pe care l-a primit l-a uimit.

Dani Oțil a trecut recent printr-un episod de boală care l-a făcut să realizeze cât de important este echilibrul pentru un stil de viață sănătos. Prezentatorul tv a ajuns la spital și diagnosticul pe care l-a primit l-a uimit.

Captură YouTube / Damian Drăghici

Dani Oțil este unul dintre cei mai longevivi prezentatori tv de la noi din țară. A muncit din greu pentru cariera în televiziune și recunoaște că nu s-a oprit din a munci compulsiv până când a început să bată la ușile medicilor.

„Pentru mine, până la 29-30 de ani, nu a existat treaba asta, să stai. Mereu făceam câte ceva, dar după 29 - 30 a început să fie nevoile de ele. Analizele încep să-ți iasă prost. M-am săturat de medici care spun <analizele ies prost, dar tu pari sănătos>”, a povestit Dani Oțil.

Recent, Dani Oțil a avut un episod greu și credea că este bolnav la stomac. Însă când a ajuns la spital și a făcut analize a aflat cu stupoare că nu era nimic din ceea ce credea el.

Verdictul unui medic l-a uimit pe Dani Oțil. De ce i se făcuse rău, de fapt

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Dani Oțil a povestit un moment în care i s-a făcut rău după o cursă de mașini.

„Am trăit un episod foarte complex. O doamnă mare doctor de interne, în principiu, stomac. În perioada asta mă apucasem de curse și am avut o dezamăgire totală, mi-a crăpat motorul la prima trecere. Motor care trebuia să țină măcar un an de zile. Eu am sărit peste treaba asta și nu mi-a păsat foarte tare pentru că eram la o cursă cu hostesse, cu băieți care au pățit și ei alte lucruri și am zis: <lasă că îmi asum eu, îl repar săptămâna viitoare și vedem la următoarea>. Eu am mâncat ce a mâncat echipa mea. Eu sunt foarte puternic la mâncare, pot să combin orice cu orice, nu mi se face rău. Am ajuns la București, m-am băgat în casă și am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața. I-am sunat și am întrebat dacă ei au pățit ceva.

Dani Oțil, filmulețul cu care și-a emoționat urmăritorii. Cum a surprins-o pe Gabriela Prisăcariu alături de băiețelul lor

M-am dus la emisiune. N-am prea rezistat. Tremuram, apoi la 10-11 m-am dus la spital. Mi-a făcut analize pe loc, mi-a pus trei întrebări și mi-a zis: <știu ce ai>. Și am zis: am helycobacter… Și zice: <Te-ai necăjit în weekend tare>. Și zic, stai, mă frate, am venit la psiholog? Și zice: zi-mi ce ai pățit în weekend. I-am zis ce am pățit cu mașina. Și zice: ai ținut în tine și nu ai zis nimănui că tu ești supărat. N-ai plâns, bănuiesc, că ești bărbat. Mi-a zis: <Tu știi, Dani, că noi pe unde umblăm pe afară la conferințe, ni se vorbește când vine vorba de stomac și de intestine și de necazuri?>. A zis: <Stai că-ți dau ceva să nu mai vomiți>”, a povestit Dani Oțil.

Ce tratament a primit Dani Oțil în urma diagnosticului primit

Deși credea că i s-a făcut rău din cauza mâncării, medicul i-a spus că starea de supărare a fost cea care i-a provocat rău, de fapt. Inițial, nu i-a venit să creadă ce aude, însă după ce a întrebat ce medicamentație a primit și a aflat că nu a primit nimic pentru stomac, prezentatorul tv s-a convins de unde au apărut problemele, de fapt.

Cum a reacționat Tiago, fiul lui Dani Oțil, când tatăl lui l-a întrebat dacă îi place cum gătește mama sa: „Copiii spun lucruri…”

„Mi-a făcut un cocktail și m-am simțit foarte bine. Peste săptămâni am întrebat-o ce mi-a pus și mi-a zis că nu mi-a pus nimic pentru stomac. Mi-a dat ceva anti-supărare. Și a zis: <Tu la stomac nu ai aproape nimic, dar de câte ori de enervezi și ții în tine, gândește-te că o să ai o reacție din asta>”, a mai mărturisit Dani Oţil, în podcastul lui Damian Drăghici.

Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x