Horoscopul zilei 12 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi universul ne reamintește că înainte să fie bine este mai întâi rău.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021

profimedia

Ne așteaptă începuturi senzaționale pe toate planurile însă nu am scăpat de tensiuni.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Berbec

Nu poate fi dintr-o dată totul lapte și miere, așa că mare atenție la discuțiile în contradictoriu și luptele pentru putere, cine pe cine domină. Totodată poți să-ți faci griji din cauza reputației și a imaginii.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Taur

Pe la spatele tău, cineva ascunde adevărul sau este foarte posibil ca o persoană din străinătate să încerce să te controleze. De asemenea, trecutul te cam răscolește.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Gemeni

Se pare că o anumită persoană ar trebui eliminată din anturajul tău, dar din păcate ții cu dinții să nu plece. Alți nativi se pot certa acum din cauza banilor cu prietenii sau cu o echipă care lucrează pentru un proiect digital.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Rac

Pe plan relațional, în ultima vreme ai simțit pur și simplu că ai murit și ai renăscut. Așa că te-ai reinventat din propria ta cenușă. Astăzi nu poți însă evita trăirile intense provocate de cineva cu care lucrezi.

Citește și: 4 zodii care au toate șansele să devină bogate în curând! Atrag banii ca un magnet

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Leu

Multe dintre frustrările tale ies astăzi la suprafață. Vrei o viață nouă, poate și un partener nou, dar sănătatea și munca nu îți permit încă să te desfășori cum ți-ai dori. Mai ai un pic de exersat răbdarea.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Fecioară

Relația cu partenerul romantic sau de business este foarte tensionată astăzi. Din păcate nu vezi lucrurile decât din perspectiva ta. Mai mult, vrei să îl controlezi pe celălalt și asta nu duce la nimic bun.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Balanță

Poate că pâmă acum ai înghițit în sec și nu te-ai plâns de problemele de acasă în schimb astăzi sunt șanse foarte mari să explodezi. Este foarte posibil să te focusezi pe o poveste nouă de iubire doar ca să te rupi de tot ceea ce ai trăit trist până acum.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Scorpion

Astăzi te poți enerva tare că nu e nimeni prin preajmă să te ajute. Pe planul sănătății mai ai un hop. Poate vine rezultatul unor analize sau poate afli de o problemă de sănătate a altcuiva. Să știi că o să treacă.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Săgetător

O situație financiară care este în strânsă legătură cu iubitul sau chiar amantul, cu copilul sau cu proiectele tale creative îți poate da toată lumea peste cap. De asemenea, cineva îți poate distruge încrederea în sine.

Citește și: Ce creatură mitică ai fost într-o altă viață, potrivit zodiei tale. Astrele scot la lumină noi adevăruri

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Capricorn

Deși ai șansa unor schimbpri importante la tine acasă, în familie, înainte să fie totul bine mai ai parte de niște momente neplăcute. Nu lăsa însă pe nimeni să te manipuleze sau să te facă să te simți vinovat.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Vărsător

Astăzi este de așteptat să-ți sară țandăra din orice și este foarte posibil ca mulți nativi să încerce să-și stăpânească sentimentele față de o persoană cu care trăiesc o iubire karmică.

Horoscopul zilei 12 aprilie 2021 Pești

Mare atenție astăzi la portofel și la cărțile de credit. De asemenea gândește-te de 2 ori înainte dacă ai resursele necesare înainte de a demara un proiect, mai ales dacă este în sfera digitalului.

Descoperă și previziunile astrologice oferite de horoscopul zilei de 13 aprilie.

Ultimele știri