Ce creatură mitică ai fost într-o altă viață, potrivit zodiei tale. Astrele scot la lumină noi adevăruri

Indiferent dacă îți vine sau nu să crezi, fiecare dintre noi a trăit mai multe vieți, nu doar una singură. Astrologii spun că fiecare a trăit cel puțin 2 vieți, una care o fantezie și alta care e reală.

Astrologii spun că fiecare a trăit cel puțin 2 vieți, una care o fantezie și alta care e reală.

profimedia

Chiar dacă în fiecare ai o rutină care ți se pare cât de poate de plictisitoare, ce include mersul la muncă și apoi întorsul acasă, dincolo de lucrurile obișnuite, mintea noastră visează îm permanență la lucruri ce par imposibile.

Când vrei să scapi de monotonie, mintea ta se refugiază într-o altă dimensiune, acolo unde e permis să crezi orice. Atunci când cei din jur te văd visător, e posibil să îți spună să cobori cu picioarele pe pământ.

Singurul lucru car eîți definește realitatea este percepția ta asupra ei, iar dacă tu alegi să îți presari realitatea cu puțină magie, atunci trebuie să afli ce ființă mitică ai fost în trecut, potrivit horoscopului.

Ce creatură mitică ai fost într-o viață anterioară, potrivit zodiei tale

Fiecare dintre cele 12 zodii are propriul ei set de puteri magice. Deseori aceste puteri nu sunt ușor de explicat, exact cum e și în cazul creaturilor mitice care aveau puteri nebănuite.

Berbec – Ai fost dragon

Primul semn al zodiacului ale puterea instinctuală și neprelucrată a dragonului, cu aripi puternice, maxiliar care ar putea ucide orice vietate și o respirație de foc. Acest lucru înseamn că Berbecii nu întârzie să-și urmeze visele, făcând tot ce le stă în putință să își îndeplinească scopul. Pentru asta, ei sunt admirați de toți cei din jur.

Taur – Ai fost o nimfă de copaci

Taurul, senzual din fire, este una cu lumea naturală din care provine. Asta explică de ce ei atât de multe în comun cu driadele sau nimfele copacilor, acele spirite ce stăpânesc fiecare copac în parte. Taurul va proteja întotdeauna ce-i al lui cu mare grijă.

Gemeni – Ai fost o zână

Șirete și mistice, zânele își flutură mereu aripile colorate, trecând prin portaluri în diferite dimensiuni și conectăm lumea oamenilor cu cea magică. Gemenilor le-a plăcut dintotdeauna să adauge puțin din praful lor magic în orice lucru îl întreprind.

Rac – Ai fost un vârcolac

Absorbind puterea lunii, Racii au urlat la ea precum vârcolacii. Mereu sensibili și irascibili, Racii, ca și vârcolacii, vor face întotdeauna tot ce pot pentru a-și proteja apropiații, chiar dacă asta înseamnă să se metamorfozeze în cea mai de temut ființă.

Citește și: Horoscop aprilie 2021. Care sunt cele mai norocoase zodii luna aceasta

Leu – Ai fost un sfinx

Fiind ghidat de soare și prea-mărit de toți cei care îi cunosc, Leii dețin puterea regală a sfinxului. Jumătate om și jumătate leu, ei radiază de putere în timp ce răgetul lor îi inspiră și pe cei din jur, urmându-și liderul. Deși sunt capabili să îi facă pe adepții lor să li se supună, Leii sunt mai inteligenți de atât.

Fecioară – Ai fost un unicorn

Când o Fecioară este mereu corelată cu inocența, puritatea și curățenia, îți vine în minte unicornul. Având totuși puterea imensă a unei bestii, dar și o iubire nemărginită pentru toți care sunt vulnerabili, Fecioarele își vor arăta puterile mistice doar în fața acelora care o merită.

Balanță – Ai fost o silfidă

Surprinzător de delicată și puternică în același timp, încărcată cu o putere magică de nebănuit, Balanța a fost o silfidă într-o viață anterioară. Aceste spirite transparente sunt conectat cu aerul, fiind entități care nu trăiesc în lumea materială și nu sunt vizibile pentru ochiul uman.

Scorpion – Ai fost pasăra Pheonix

Cu o abilitate nemaipomenită de a face față celor mai întunecate situații și de a se întoarce din luptă chiar mai puternic, Scorpionul strălucește cu focul unei păsări Pheonix, care arde și renaște din propria-i cenușă, fiind definiția puterii. Fără să le fie teamă de durere, Scorpionii au încredere în transformările lor.

Citește și: Horoscopul săptămânii 5 - 11 aprilie 2021. Luna nouă va afecta nativii tuturor zodiilor

Săgetător – Ai fost un centaur

Îmbinând puterea unui om, dar și pe cea a unei forțe a naturii, un centaur aleargă și vorbește cu înțelepciuea unui Săgetător aventuros. Fiind întotdeauna pregătit cu arcul și săgețile, un Săgetător reușește mereu ceea ce își propune. Săgetătorii sunt într-o călătorie spirituală continuă.

Capricorn – Ai fost un elf

Capricornii sunt superiori prin nivelul de cunoaștere și prin frumusețea. Astfel, în trecut e posibil ca ei să fi fost elfi, fiind gata să stabilească statutul, averea și gloria. Aceștia conduc lumea cu puterea lor nemuritoare. În loc să se dea mare cu puterea lor a domina, ei rămân secretoși, fiind mai degrabă siguri că dețin controlul.

Vărsător – Ai fost o ondină, o zână a apelor

Având puteri asupra apelor, Văsătorii nu putea fi altceva decât ondine, zâne ale apelor. Aceste spirite ale apelor sălășluiesc lângă lagune și ochiuri de apă, fiind mesagerii între lumea din apă și cea de pe uscat.

Pești – Ai fost o sirenă

Pești, ființe elegante din ocean, sunt extrem de sensibile, emoționale și visătoare precum sirenele. Fiind gata oricând să exploreze cele mai mare adâncuri, imaginația Peștilor întrece orice limită. Ei sunt întotdeauna dornici să aibă mai mult.

Ultimele știri