Căutare Live

Horoscopul zilei 12 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Weekend-ul poate să fie magic, doar că mai avem de trecut peste ziua de astăzi când suntem un pic mai sensibili și nu ne este tocmai ușor să verbalizăm ceea ce simțim.

Horoscopul zilei 12 februarie 2021

profimedia

Așa că lăsăm declarațiile pe weekend. Mulți dintre noi vom căuta protecția și compania oamenilor puternici. Suntem empatici și înțelegători, dar și mai ușor de influențat astăzi.

Citește și: Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 februarie 2021. Discuţii aprinse cu persoana iubită

Horoscop 12 februarie 2021 Berbec

Îmcearcă pe cât posibil să nu mai idealizezi trecutul și preferabil ar fi să nu mai faci comparații între poveștile de iubire pe care le-ai trăit. S-ar putea să te simți mai obosit sau să te consumi din cauza problemelor care tot vin.

Horoscop 12 februarie 2021 Taur

Cei din jur te văd foarte puternic și de neclintit. Tocmai de aceea presupun din start că ești bine și în loc să te întrebe cum te simți, te copleșesc cu necazurile lor. Altfel spus, ca să fim sinceri, îi duci pe toți în spate.

Horoscop 12 februarie 2021 Gemeni

Pe plan profesional te poți confrunta cu anumite întârzieri, nehotărâri și există chiar posibilitatea să fi influențat în decizii de ceilalți. Totuși, orice problemă ar apărea o rezolvi în favoarea ta.

citește și: Horoscop. Zodiile care își vor găsi un nou partener în luna iubirii, februarie 2021. Ei sunt norocoșii peste care vine dragostea

Horoscop 12 februarie 2021 Rac

Dacă ai tot amânat o discuție importantă, astăzi ar fi minunat să dai cărțile pe față. De asemenea, ai mai multă înțelegere, chiar și în situația în care promisiunile pe care ți le-a făcut cineva nu au fost respectate.

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

Horoscop 12 februarie 2021 Leu

Astăzi, pornind de la ideea că te-ai sacrificat prea mult pentru cineva, te poate cuprinde un soi de regret. Oricât de generos ai fi, vrei să mai primești și tu cadouri, măcar din când în când. Iar dacă ești singur, nu uita esențialul. Cui pe cui se scoate.

Horoscop 12 februarie 2021 Fecioară

Nativii singuri s-ar putea confrunta cu un fel de timiditate când vine vorba de a face primul pas într-o poveste de iubire. Trebuie să scape o dată de mentalitatea aceasta de tipul “decât nefericit, mai bine singur”.

Horoscop 12 februarie 2021 Balanță

Discuțiile zilei se învârt în jurul unei foste aventuri, proiecte sau evenimente din trecut. Predispoziția este să lași tot ce a fost în urmă și să te focusezi pe tot ce are 2021 mai bun de oferit.

Horoscop 12 februarie 2021 Scorpion

Ai maim ult chef de distracție decât ieri, asta este sigur. Într-adevăr acasă mai pot fi tensiuni, dar dacă vorbești cu sinceritate despre ceea ce simți, ceilalți s-ar putea să dea dovadă de mai multă empatie.

citește și: Horoscop săptămânal rune, februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc un partener pasional, află ce se întâmplă cu Racii

Horoscop 12 februarie 2021 Săgetător

Astăzi ești mai blând, iar sentimentele pentru familie sunt mult, mult mai intense. De dragul apropiaților ai putea face chiar un compromis.

Horoscop 12 februarie 2021 Capricorn

Discursul tău nu este foarte clar astăzi și cei din jur s-ar putea să nu prindă toate subînțelesurile. De asemenea, poate pentru tine tăcerea este un răspuns, dar ceilalți nu prea știu cum să o interpreteze.

Horoscop 12 februarie 2021 Vărsător

După multe peripeții astăzi s-ar putea să ajungi în sfârșit la o înțelegere și să semnezi un acord pe care îl aștepți de foarte multă vreme. Financiar vorbind există mari șanse să arunci cu bani în stânga și în dreapta pe tot felul de lucruri care nu îți trebuie neapărat.

Horoscop 12 februarie 2021 Pești

Astăzi simți nevoia să iei lucrurile cu mult calm și să te refugiezi din calea agitației. S-ar putea să treci de la stările de indiferență la cele în care te simți un pic mai singur. Tot ce trebuie să faci astăzi este să fii blând cu tine și toul o să fie bine.

Horoscopul zilei 12 februarie 2021. Fecioarele singure sunt timide în a face primul pas... Horoscopul zilei 15 februarie 2021. Nativii Berbec sunt în toane bune...
Ultimele știri