Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Randi și Ramona concurează cu Răzvan și Amalia la cel mai provocator joc ,,Mime cu de toate''. Uite care este echipa câștigătoare

O nouă provocare a fost pusă în scenă la Neatza! Randi şi Răzvan au făcut întrecere la cine ghiceşte cele mai multe vedete prin mimă!

Provocarea zilei la ,,Neatza cu Răzvan și Dani''! Randi și Răzvan s-au confruntat la jocul ,,Mime cu de toate'' pe care Dani l-a moderat cu deosebită plăcere! Urmărește cum s-au descurcat cei 2 băieți și colegele lor de echipă. Concurența a fost extrem de strânsă, dar una dintre echipe a fost mai bună!

O nouă provocare a fost pusă în scenă la Neatza! Randi şi Răzvan au făcut întrecere la cine ghiceşte cele mai multe vedete prin mimă!

Un joc plin de emoții i-au pus pe concurenți în dificultate! Cu toate acestea, cele două echipe formate din Ramona și Randi și Răzvan și Amelia s-au întrecut în a ghici câte 10 vedete.
Concurența a fost strânsă pentru că cei 4 particpanți au dat dovadă de multă cultură generală, când vine voba de vedetele din România.

Concurenții au fost puși pe rând să se întoarcă cu spatele la televizor, în timp ce colegul de echipă trebuia să îi ofere indicii cheie pentru a putea identifica vedeta de pe ecrane.

Urmărește concursul în întregime și vezi care din cele 2 echipe a fost câștigătoare!