Căutare Live

Unde-i puneau părinţii lui Dani cheia de la casă când era mic? "M-a învăţat tata cum să bag mâna acolo ca să nu mă electrocutez"

Dani Oţil a povestit la Neatza că pe vremea când era, mic lumea nu era aşa panicată atunci când venea vorba de siguranţa copiilor. De exemplu, părinţii lui nu acceptau ca el să poarte cheia de gât şi pentru a nu o pierde i-au ascuns-o sub firida de curent electric!

Dani Oțil face public secretul de familoe păstrat ani de zile! Unde îi puneau părinții cheia când era mic: ,,O să ascundem cheia într-un loc unde nu se așteaptă nimeni!''

Dani Oțil este surprins de modul în care unii părinții și persoanele apropiate își tratează copilașii ,,ca pe un ou'' protejându-i de cele mai mici neplăceri, iar alții sunt foarte relaxați și par că nu au nicio grijă în creșterea lor.

Simpaticul prezentator de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani'' ne povestește ce copil ,,cuminte'' a fost și de câte ori și-a spart capul până la vârsta de 9 ani. Asta da, adrenalină și copilărie!
Dani povestește că mai are un frate și că împreună făceau atâtea năzbâtii încât părinții lor au devenit încrezători că totul va fi bine și ajungeau să nu își mai facă probleme.

În schimb, prezentatorul își aduce aminte de perioada în care părinții lui ascundeau cheia într-un loc în care nimeni nu își putea imagina: la firida de curent!

Urmărește întregul momentul video și află cât de aventuroasă a fost copilăria simpaticului Dani Oțil:

Horoscop 5 martie 2019. Taurii sunt “dominaţi” de pozitivitate... Randi și Ramona concurează cu Răzvan și Amalia la cel mai provocator joc ,,Mime cu de toate''. Uite care este echipa câ...
Ultimele știri