Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Parfait romantic, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de desert, dar nu orice desert ci o rețetă de înghețată "Parfait romantic" pe care o putem prepara și noi celor dragi.

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de desert, dar nu orice desert ci o rețetă de înghețată "Parfait romantic" pe care o putem prepara și noi celor dragi.

Ce de trebuie pentru Rețeta Parfait romantic:


  • 400 gr cremă de brânză
  • 400 gr lapte condensat
  • 250 gr mascarpone
  • 800 gr frișcă neîndulcită
  • 200 gr ciocolată albă
  • 200 gr ciocolată cu lapte
  • 2 lingurițe esență de rom
  • 300-400 gr cireșe fără sâmburi

Cum procedăm pentru a prepara Rețeta Parfait romantic?

Crema de brânză se amestecă cu laptele condensat și mascarponele.

Se mixează frișca până devine cremoasă și se încorporează în crema de brânză. Se adaugă și esența.

Compoziția pentru înghețată se împarte în două. Într-o parte se adaugă ciocolata albă, topită cu puțină smântână lichidă și temperată, iar în cealaltă parte se adaugă ciocolata cu lapte, de asemeni topită cu puțină smantână lichidă și temperată.

Într-o formă de chec se toarnă compoziția cu ciocolată albă, se presară multe cireșe fără sâmburi, apoi se adaugă compoziția cu ciocolată cu lapte.

Se dă forma cu înghețată la congelator pentru aproximativ 3 ore.

Video