Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Rețeta zilei! Vlăduț gătește „Salată Jiulia”

Rețeta zilei! Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a prepra o rețetă de salată cu ingrediente proaspete, de vară, pe care a denumit-o „Salată Jiulia”.

Rețeta zilei! Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a prepra o rețetă de salată cu ingrediente proaspete, de vară, pe care a denumit-o „Salată Jiulia”.

Ingrediente pentru rețeta Salată Jiulia

  • 250 g roșii cherry
  • 2-3 castraveți
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ardei iute
  • 150 g salată de lăptuci
  • 150 g salată eisberg
  • 200 g mozzarella
  • 200 g brânză de capră:
  • Pentru dressing:
  • 250 g zmeură
  • ulei de măsline
  • oțet balsamic
  • sare
  • flori de busuioc
  • Pentru servit:
  • pâine de casă
  • ulei de măsline
  • usturoi
  • rozmarin
  • cimbru

Mod de preparare pentru rețeta Salată Jiulia

Se amestecă toate ingredientele pentru salată, tăiate în cuburi, după caz.

Se prepară dressingul trecând zmeura prin blender, apoi prin sită și asezonând-o cu sare, flori de busuioc, ulei de măsline și oțet balsamic.

Pentru servit, se taie pâinea în felii lungi, care se dau la cuptor unse cu ulei și presărate cu sare. Apoi se tartinează cu usturoi și se presară rozmarin și cimbru.

Poftă bună!

Video