Antena Căutare

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Oau, ce apariție!! Primele imagini cu Lidiei Buble în platoul matinalilor!

Lidia Buble a apărut pentru prima dată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani în urmă cu şase ani! Artista îşi lansa atunci, în premieră, melodia "Noi simţim la fel"

Ce transformare! Lidia Buble era în plin proces de maturizare profesioanlă și imaiginile vorbesc de la sine! Blonda lui Răzvan a făcut senzație atât la prima apariție, cât și în următoarele.

Urmăriți imaginile spectaculoase dând play!

Lidia Buble (27 de ani) a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o artistă mai puțin cunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.

Pentru familia ei, însă, ea este doar Lidia. Fată de pastor penticostal, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați și și-a exersat talentul vocal cântând în corul Bisericii Penticostale Emanuel din Deva.

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Helmuth Duckadam, supranumit "Eroul de la Sevilla": "Mulțumim că ne ... 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Lidia Buble, cuvinte usturătoare la adresa lui Răzvan: "Îmi plac foarte mult pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x