Antena Căutare

Adda şi Cătălin Rizea, cel mai controversat cuplu de la Asia Express: "Acum trebuie să o suport pe Adda și acasă, în autoizolare"

Adda şi Cătălin Rizea, cel mai controversat cuplu de la Asia Express, a fost în direct, prin skype, la Neatza cu Răzvan şi Dani.

"Aș începe cu o întrebare sinceră: Te-a bătut azi?", întrebă Dani.

"Nu! Dar mai este până diseară", răspunde Cătălin râzând.

Marea vorbă a Adei "Iar te omor astăzi!" se pare că este doar o glumă între ei. "Singura naostră ceartă reală din Asia Express este atunci în Manila. Înr est noi făceam caterincă, așa suntem noi, ne înțepăm", spune Adda.

"Noi ne mai dăm cu cărămida în dinți. Avem o relație deschisă!", spune Cătălin Rizea.

Cum suportați izolarea?

"Problema cea mare este că a trebuit să o suport pe Adda în Asia Express. Acum trebuie să o suport și acasă, în autoizolare. Aici îmi este mai greu, un an din viață mi-a dispărut. Ne-am apucat de curățenie. Nu am făcut eu, am făcut împreună!", spune Cătălin.

"Am făcut o mare piesă la pianul din spate. Am plâns când am scris=o și de obicei când plâng este semn bun. Știu că pare incredibil acum, după ce m-ați văzut la Asia Express, cî, na, mai scot ceva sensibil, dar sunt omul extremelor", spune Adda.

Dacă stai în carantină nu trebuie să fii și trist! Cum să petreci singur în casă pe timp de criză... Mecanicul unei locomotive a oprit trenul, pentru o cafea! Nu, nu e o glumă! „S-a dat și dumnealui jos să își ia o cafelu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x