Antena Căutare

Admitere în școlile de poliție 2019! Ce trebuie să știi despre sesiunea din ianuarie și despre beneficiile pe care le au cei care sunt promovați

O nouă sesiune de admitere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina are loc, zilele acestea. S-au înscris mii de persoane, pentru a ocupa cele 1300 de locuri scoase la concurs. 

O nouă sesiune de admitere la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina are loc, zilele acestea. S-au înscris mii de persoane, pentru a ocupa cele 1300 de locuri scoase la concurs.

”În perioada 10-20 ianuarie, Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” organizează concurs. Acum au loc probele sportive, iar în următoarele zile tinerii vor susține examenul scris.”, a precizat el.

De asemenea, el a vorbit și despre cum s-au prezentat fetele la examen.

”Unele sunt pregătite, altele mai puțin, după două zile de probe, jumătate au promovat, așa că sunt așteptate la proba scrisă. Traseul aplicativ are 11 probe sportive, ce trebuie să fie susținute în cel mult două minute și 25 de secunde.”, a precizat acesta.

Pentru înscriere, candidaţii se vor prezenta, obligatoriu, la sediul instituţiei din municipiul Câmpina, bulevardul Carol I, nr. 145, județul Prahova

Documente necesare pentru înscriere:

Cartea de identitate sau paşaportul în original;
Diploma de bacalaureat şi foaia matricolă în original / copie legalizată.
Etapa următoare va avea loc în perioada 12-18 ianuarie 2019, atunci când se vor susține probele eliminatorii: contravizita medicală şi evaluarea performanţei fizice.

Candidaţii vor susţine probele conform planificării ce va fi realizată prin Graficul concursului de admitere. Proba de verificare a cunoştinţelor se va desfăşura în data de 20 ianuarie 2019, aceasta urmând a fi susţinută de candidaţii care au promovat probele eliminatorii.

Contestaţii se pot formula numai la proba de verificare a cunoştinţelor. Candidaţii pot formula contestaţii, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afişării rezultatelor.

Cum a câștigat Răzvan Simion bani de pe urma lui Mihai Eminescu: ”I-am explicat unui domn pentru BAC!”... Noi amenzi pentru șoferii și bicicliștii care folosesc telefoanele în trafic:”Sunt 13 morți în live-uri! Tehnologia a de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x