Antena Căutare

Anunț de ultimă oră! Dani Oțil și-a amânat nunta. Ce se întâmplă cu relația dintre el și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil face un anunț de ultimă oră! NU se poate, nu se poate! Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani susține că nunta cu iubita sa a amânat-o din cauza unor evenimente tumultoase care au dat peste cap echilibrul din relație și nu numai

Ecaterina și Dimitri, doi artiști fenomenali, îi vorbesc lui Dani despre noile lor realizări musicale și îl întreabă, printre altele, dar i-ar plăcea ca un astfel de album de muzică, la care au lucrat, să se audă tare în boxe la nunta lui.

Dani privește cu dezamăgire și face anunțul cel mare: "Îmi pare rău, nunta s-a amânat!". Motivul este evident: epidemia de coronvirus.

Acesta a cerut-o în căsătorie acum câteva luni în urmă, dându-i un inel prețios, pe care la- ascuns în șosete într-un bagaj, iar acum se pare că voia să oficializeze totul, dar Universul parcă se împotrivește!

FOTO | Iubita lui Dani Oțil a îmbrăcat rochia de mireasă: "Doamnelor, uite așa arată rochia. Domnilor, așa arată falimentul!"

Iubita lui Dani Oțil, aproape goală pe internet! Cum s-a lăsat fotografiată Gabriela: „Când ceri...”

Ups! Dani Oțil și Răzvan Simion au dat de belea, cu iubitele în culise! Cum i-au făcut Gabriela Prisăcariu și Lidia Buble să fugă dintr-un interviu prea… sexi. „Ne e frică de papuc!”

Anunțuri amuzante din scara blocului. De când se stă acasă se lucrează intens pereții: "Cumpăr toate bormașinile și... Răzvan Simion și Dani Oțil, la agățat de domnișoare. Amintiri de prin cluburi: "Așa stăteau toate cu burta în sus&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x