Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Ce fac părinții pe întuneric, la căldură? Dani Oțil a știut răspunsul și a fost lăsat mască! „Fac oameni noi”

Iluzionistul Sacha Johnstone a făcut câteva trucuri de magie, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, „citindu-i gândurile” lui  Dani Oțil.

„Când eram copil, am primit un set de magie de Crăciun și de acolo am început. Mi-a plcăut foarte mult, am descoperit cât de uimitoare e magia. Trebuie să înveți să faci prezentarea, să vorbești cu oamenii”, a povestit iluzionistul Sacha Johnstone.

În timpul unuia dintre cele câteva trucuri de magie cu care l-a impresionat pe Dani Oțil, iluzionistul Sacha Johnstone l-a întrebat pe matinal ce fac părinții atunci când e cald și întuneric.

Dani Oțil a găsit răspunsul imediat, evident! „Fac oameni noi”, a spus el.

Urmăriți trucurile de magie prezentate de iluzionistul Sacha Johnstone în clipul de mai jos din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro