Antena Căutare

Cristina Gabriela Constantin: model, PR și candidată la „Cea mai sexy mămică” de la Neatza cu Răzvan și Dani. Nu a intrat singură în direct!

Neatza cu Răzvan și Dani continuă să caute cea mai sexy mămică! Candidata de astăzi, Cristina Gabriela Constantin, a intrat în direct cu un ajutor de nădejde: Piticarla!

Cu așa fotografii, Cristina Gabriela Constantin nu avea cum să trecaă neobservată în concursul „Cea mai sexy mămică”. Are 32 de ani și o frumusețe de fetiță, Carla.

Cristina Gabriela Constantin a mărturisit, la Netza cu Răzvan și Dani, că a cochetat o vreme cu modelling-ul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care e mai talentată, apa sau pălinca? Cel mai tare experiment, din vremea carantinei: „O mâhneală!”

Emisiunea Neatza lansează a cincea ediție a concursului „Cea mai sexy mamică”!

Cerințe minime: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul !

Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate!

Unii salariați, în șomaj tehnic, ar putea primi mai mulți bani. Ce condiție trebuie îndeplinită? Sfaturi „de criză”, de la avocat, la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Care e mai talentată, apa sau pălinca? Cel mai tare experiment, din vremea carantinei: „O mâhneală!”... Cătălin Oprișan, moment de infarct la Neatza cu Răzvan și Dani: „Te rog, numai la spital nu putem să ajungem zilele aste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x