Antena Căutare

Dani Oțil, amănunte de la petrecerea burlacilor organizată de Răzvan Simion: "A fost fără femei. Am plâns"

Răzvan, Dani și Florin au vorbit la Neatza despre petrecerea de burlaci organizată de Răzvan Simion la Timișoara, înainte de căsătoria cu mama fiicei lui.

razvan si dani in culisele de la x factor
Dani Otil a dezvaluit detalii de la petrecerea burlacilor lui Razvan Simion

"S-au interzis prezențele feminine de către această momâie", a glumit Dani, care a povestit că el avea pregătite în telefon numerele câtorva domnișoare care ar fi putut anima atmosfera.

"Am fost numai prieteni din generală, din Reșița, dar la Timișoara. S-a ținut la mine, într-unul din vastele apartamente, și am adus video și am băut bere", a specificat Dani Oțil.

Tot el a povestit că gașca s-a uitat la casete cu cei doi din '93 și '94, de când erau mici, aveau părul lung și își filmau petrecerile: "Am plâns că l-am pierdut p-ăsta."

Potrivit prezentatorului, Răzvan a fost primul din grupul lor de prieteni care a decis să se însoare: "Uite ce frumos m-am vindecat. Nu se mai vede nici cicatricea", a glumit starul, care a divorțat între timp de Diana, mama fiicei lui.

Lidia Buble, din nou lângă Răzvan Simion, la Neatza. Artista a spus ce simte: "Pot spune că m-am îndrăgostit de la ... Super 4, italienii care au cucerit X Factor România, la Neatza. Florin Ristei s-a alăturat napoletanilor și au cântat îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x