Antena Căutare

Atenție, părinți! O super idee de cadou pentru Ziua Copilului! Gașca Zurli pregătește un super show

De "Ziua Copilului", Gașca Zurli face cel mai mare Carnaval din România, la Sala Palatului din București! Ce li se pregătește copiilor de 1 Iunie?

De "Ziua Copilului", Gașca Zurli face cel mai mare Carnaval din România, la Sala Palatului din București! Ce li se pregătește copiilor de 1 Iunie?

Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupa pentru copii, din România, este invitată să susțină spectacole în Paris, pe 8 iunie și in Bruxelles, pe 9 iunie 2019! Se pare că succesul din România se extinde acum și în plan internațional!

În prezent, trupa are aproape 600.000 de abonați pe canalul de YouTube și zeci de mii de spectatori, la toate spectacolele ce sunt puse în scenă.

A urmat și un moment de bucurie pentru cei mici, căci celebra gașcă Zurli a cântat la Neatza cu Răzvan și Dani melodia "Cine știe culorile", iar momentul a fost de-a dreptul incredibil!

Urmărește materialul de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Rețetă ieftină, care iese din prima! Cum se face cea mai bună supă cremă de linte, în stil oriental... Iubești? Atunci nu rata cea mai tare piesă a momentului! Vei fredona mereu versurile piesei „Mi-e dor de tine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x