Antena Căutare

Cum să ne ferim de răcelile de sezon și gripă

Profesor doctor Alexandru Rafila a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum putem să ne ferim de răcelile de sezon și gripă.

Este foarte ușor să ne îmbolnăvim și este și foarte grea acea perioadă când suntem bolnavi și ne simțim neputincioși. Trebuie să învățăm cum să ne păzim mai ales acum când ne-am reîntors în colectivitate.

Doctorul Rafila spune că de gripă ne putem feri prin vaccinare, iar în ceea ce privește virozele banale, acolo, trebuie aplicată medicația simptomatică dacă avem o astfel de boală și lucrul cel mai important, mai ales pentru copii, este să nu se întoarcă în colectivitate dacă au o viroză respiratorie.

Doctorul trage atenția părinților asupra unei erori pe care deseori o fac! Acesat precizează că virozele nu se tratează cu antibiotic, poate doar în cazul unor combinații bacteriene care necesită un astfel de tratament.

Anamaria Ferentz, nechimbată, deși a părăsit România de zece ani: "Stau singură în America"... Dani Oţil şi Răzvan Simion, apropouri despre căsătorie: „Cred că ne pregăteşti ceva. Cine ştie, până la Paşte...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x