Antena Căutare

Prognoza Meteo, 19 iunie 2020. Atenționare cod galben de ploi, descărcări electrice şi vânt în majoritatea regiunilor

Prognoza Meteo, 19 iunie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. Cod galben de ploi. Atenționare cod galben de ploi pentru toată țara.

Vineri, 19 iunie 2020, se vor înregistra averse și descărcări electrice. În zonele de nord, centru, est și sud-est, aceste fenomene meteorologice vor fi însoțite de vijelii și de grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 25-30 de litri pe metru pătrat. Totodată, pe arii restrânse, se vor înregistra chiar și 40-60 de litri pe metru pătrat.

În vest şi sud-vest, cerul va fi temporar noros, iar averse și descărcări electrice se vor semnala local, îndeosebi după-amiaza şi seara.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade Celsius în depresiuni și 29 de grade Celsius în sudul Olteniei.

Pe Litoral se vor semnala averse și furtuni însoțite de descărcări electrice, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius.

În București vor fi înnorări și ploi însemnate cantitativ. Pe de altă parte, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 26 de grade Celsius.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materiaul de mai sus!

Horoscopul zilei, 19 iunie 2020. Capricornii au șansa să-și schimbe locul de muncă. Ce zodie primește o veste mare... O postare pe reţelele de socializare ne poate aduce hoţii în casă. Campanie a Poliţiei pentru prevenirea spargerilor de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x