Antena Căutare

Ramona Ignat s-a lăsat greu convinsă să intre în direct! Habar n-avea că participă la „Cea mai sexy mămică”, de la Neatza: „Cred că o prietenă m-a înscris”

Continuăm căutarea celei care va câștiga titlul „Cea ma sexy mămică” de la Neatza cu Răzvan și Dani! Concurenta de astăzi, Ramona Ignat a avut emoții uriașe, abia a acceptat să intre în direct cu Dani Oțil și Răzvan Simion. Se pare că prietenele ei i-au „copt” o surpriză!

Participare-surpriză la concursul „Cea mai sexy mămică”! Nu pentru simpaticii matinali, ci chiar pentru candidata de astăzi!

Ramona Ignat are 41 de ani, este din Cluj și este mama unei domnișoare de 20 de ani!

Fotografiile sexy ale Ramonei i-au atras atenția de ieri lui Dani Oțil, care a reușit să o convingă să își lase emoțiile la o parte și să intre în direct. În timpul discuției, candidata a dezvăluit că nu știa că fusese înscrisă la „Cea mai sexy mămică”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întreg momentul, în materialul video de mai sus, din Neatza cu Răzvan și Dani.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani lansează a cincea ediție a concursului „Cea mai sexy mamică!”

Cerințe minime: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul!

Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate!

Așa se bea la cârciumă, păstrând distanța regulamentară: „Fiecare cu sfoara dumnealui!” - VIDEO... „Alo, Gașca Zurli?” Mirela Retegan a pregătit cea mai frumoasă surpriză pentru copii, de Paște. Micuții vor putea vorbi,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x