Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ramona Olaru, cu sânii la vedere, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A ascultat cum arăta programul TV pe vremea lui Ceaușescu

Ramona Olaru a avut o apariție incendiară, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, când Cătălin Oprișan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News", ce se vedea la televizor, de Crăciun, pe vremea comunismului.

„Am venit la ceas aniversar, la 30 de ani de la Revoluție, nu am fix programul din 23 decembrie, îl am peste două zile, luni, când, iată nu exista Crăciun. Pur și simplu era o zi de luni, ca și astăzi, numai că era 25 decembrie 1989. Tot programul TV era cât jumătate din «Neatza cu Răzvan și Dani»”, a spus Cătălin Oprișan, care a citit programul.

Și Ramona Olaru a ascultat programul TV de Crăciun, pregătit în ultimul an de comunism. Splendidă ca de obicei, Ramona Olaru a venit îmbrăcată cu un top transparent, ce îi lasă sutienul la vedere.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a amintit și că până la 25 decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu se întâlnise deja cu Mihail Gorbaciov, conducătorul Uniunii Sovietice. Întâlnirea a avut loc la începutul lunii decembrie, iar Ceaușescu l-a invitat pe Gorbaciov la o vânătoare în ianuarie 1990. Gorbaciov a avut o replică incredibilă. Mai multe detalii, în articolul: Ceaușescu: „Vă invit la București, în ianuarie 1990, tovarășe Gorbaciov!” ”Ei, lasă, să trăim noi până atunci”...

Urmăriți clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vedea cum a apărut Ramona Olaru și cum arăta programul TV pe vremea lui Ceaușescu.

Video