Antena Căutare

18, 28, 38, 48 de ani? Masako Mizutani, japoneza care a demonstrat că tinerețea nu ține cont de vârstă! GALERIE FOTO care dă de gândit...

Masako Mizutani, Japonia. Știam deja că niponii trăiesc mult, și bine, dar vârsta a fost mereu un factor ce n-a admis discuții. Ai 48, arăți de 48, hai 38, nu de 18.

Masako Mizutani, Japonia. Știam deja că niponii trăiesc mult, și bine, dar vârsta a fost mereu un factor ce n-a admis discuții. Ai 48, arăți de 48, hai 38, nu de 18.

Nu și în cazul ei. E tânără, slabă, frumoasă foc și cu o privire ce dărâmă ziduri. De ceva timp, și bugete ale agențiilor de advertising. Motivul: are nu mai puțin de 48 de primăveri.

Supranumită în Japonia "domnișoara tinereții eterne", într-o traducere aproximativă, Mizutani își șochează urmăritorii an după an, sfindând legile nescrise ale naturii. Nu pare a îmbătrâni, în ciuda faptului că, pe certificatul de naștere, scrie un mare și neverosimil 15 septembrie, 1968.




Deci 1968. Are și o fiică, de 25 de ani, care arată fix ca ea. Aici nu vorbim despre "așchia care nu sare departe de trunchi", ci de faptul că fiica arată ca mama, dacă nu cumva puțin mai "bătrână".



foto: Stânga, fiica. Dreapta, mama.


Sfaturi? Puține: "A mânca sănătos are o mare importanță în ceea ce privește înfățișarea unui om. Oricine ar trebui să aibă o dietă echlibrată, cu patru mese pe zi, de mici proporții".


"A mânca alimente bune, precum fructe, lapte, nuci și legume e cea mai bună cale de a hrăni pielea. Dar oricine ar trebui să aibă o rutină de îngrijire pentru a menține pielea tânără și sănătoasă, pentru că e afectată de factori exteriori precum praful sau poluarea".

Gândire de japonez.

Cel mai hot accesoriu al sezonului toamnă-iarnă... Dimineața te strânge casca rău de tot? S-a deschis primul bar din lume pentru recuperarea după o beție cruntă! Rezervat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x