Antena Căutare

Cel mai hot accesoriu al sezonului toamnă-iarnă

Un accesoriu feminim care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei este eșarfa. Simplă, în culori deschise sau mai puternice, ea reușește să contribuie la stilul oricărei ținute.

Un accesoriu feminin care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei este eșarfa. Simplă, în culori deschise sau mai puternice, ea reușește să contribuie la stilul oricărei ținute.

Eșarfele sunt accesorii uimitoare pentru că reușesc să aducă un plus de culoare și eleganță unei ținute simple.

În culori cât mai diferite și mărimi variate, eșarfele pot fi purtate în jurul taliei, în jurul gâtului sau pe umeri, ca șal. Nota șic e asigurată cu condiția ca acest accesoriu să fie în ton cu restul ținutei.

Iarna pot fi purtate eșarfele din cașmir sau din lână care țin de cald. Pe Lajumate.ro găsești peste 100 de anunțuri cu eșarfe de vânzare, de diferite culori și texturi. Aruncă o privire și găsește eșarfa care se potrivește cel mai bine stilului tău vestimentar!

Ce semnificație are costumul pe care copilul tău îl alege de Halloween?... 18, 28, 38, 48 de ani? Masako Mizutani, japoneza care a demonstrat că tinerețea nu ține cont de vârstă! GALERIE FOTO car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x