Antena Căutare

A ucis un om în 1991 și a fost găsit la o distanță de 33 de ani. Unde a fost prins cel care a comis crima de la Lacul Morii

Bărbatul care a comis teribila crimă de la Lacul Morii din 1991 a fost condamnat la 19 ani de închisoare, însă a reușit să scape și să fugă fără să lase urme. Cu toate acestea, Kumarasamy Navaneethan a fost prins după o perioadă de 33 de ani. Iată cum a fost posibil.

Imagine cu bărbatul care a fost dat dispărut după ce a comis o crimă teribilă în București.
A ucis un om în 1991 și a fost găsit la o distanță de 33 de ani. Unde a fost prins cel care a comis crima de la Lacul Morii | Poliția Română

În anul 1991, la Lacul Morii din București a avut loc o crimă care a ajuns din nou în atenția publicului recent, după ce bărbatul care a comis-o a fost găsit la o distanță de 33 de ani.

Iată cum a fost posibil acest lucru și unde a stat ascuns în tot acest timp cel care a ucis un om într-un bloc din București din zona Lacul Morii.

Citește și: Au apărut rezultatele anchetei de la Academia de Poliție. Ce a transmis Corpul de Control cu privire la mâncarea studenților

A ucis un om în 1991 și a fost găsit la o distanță de 33 de ani

Autoritățile din Germania au făcut o descoperire uimitoare de curând, atunci când l-au găsit pe bărbatul cu origine srilankeză care a comis crima din anul 1991 de la Lacul Morii.

Bărbatul a fost condamnat la 19 ani de închisoare, însă a reușit să scape și să fugă fără să lase urme, astfel că a fost dat în urmărire internațională.

În data de 3 ianuarie 2023, Poliția Română a anunțat că a fost prins în Germania bărbatul care a comis teribila crimă din 1991 în urma unui schimb de informații care a fost realizat între Biroul Sirele din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - I.G.P.R., și Biroul Sirene Germania.

Kumarasamy Navaneethan, în vârstă de 52 de ani a fost prin în Moers, Germania la o distanță de 33 de ani după ce a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Citește și: Un român a fost prins cu cameră de copiat la proba teoretică de la examenul auto. Ce întorsătură neașteptată a luat situația

Bărbatul a ucis la acea vreme un alt cetățean de origine srilankeză pe care mai apoi l-a înfășurat în covorul din casa în care locuia și l-a aruncat în Lacul Morii din cartierul Crângași al Capitalei.

Ce declarații au făcut oamenii legii

„La data de 14 octombrie 2013, Biroul Sirene România a introdus o semnalare în Sistemul de Informații Schengen pe numele bărbatului, cetățean srilankez, solicitându-se arestarea acestuia în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunii de omor” este informația transmisă de către Poliția Română.

„La data de 3 ianuarie a.c., ora 21:45, în urma schimbului de informaţii realizat de Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R., cu Biroul Sirene Germania, a fost depistat, în localitatea Moers, Germania, un bărbat, de 52 de ani, din Sri Lanka, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de omor” a transmis Inspectoratul General al Poliției Române.

În momentul de față se dorește punerea în executare a mandatului european de arestare, având loc procedurile judiciare corespunzătoare.

Citește și: Bebeluș răpit în Germania! Cea care a comis infracțiunea este o tânără de doar 18 ani. Cum a fost rezolvat cazul

Biroul Sirene România a ținut o colaborare strânsă și eficientă cu autoritățile germane și astfel s-a putut realiza identificarea locației exacte a bărbatului. Acesta a găsit și arestat în baza mandatului european de arestare emis de către autoritățile române pentru infracțiunea de omor.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Emily Pellegrini i-a păcălit pe mulți miliardari. Cine este și cum au aflat de fapt că nu este reală... Carrefour anunță că va opri de la vânzare anumite produse. Ce s-a întâmplat și care sunt țările vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x