Antena Căutare

Ce alegeri fac românii pentru cadourile de sărbători. Cum arată topul darurilor preferate de români de Crăciun

În această perioadă cea mai grea provocare este de a găsi cadoul perfect pentru toți apropiații. Iată ce cadouri sunt cele mai cumpărate, dar și care sunt cele mai apreciate.

Imagine cu un cadou care va fi dăruit unei persoane care ține mâna la ochi Galerie
Ce alegeri fac românii pentru cadourile de sărbători. Cum arată topul darurilor preferate de români de Crăciun | Shutterstock

Găsirea cadourilor perfecte este o misiune grea în perioada Sărbătorilor de iarnă. Pentru că toată lumea cumpără daruri în această perioadă, magazinele sunt pline, iar oamenii își pierd răbdarea în a găsi cel mai bun cadou pentru fiecare apropiat.

Gusturile şi dorinţele celor pentru care luăm daruri diferă, iar acest aspect îngreunează foarte mult alegerea potrivită pentru fiecare.

În acest sens, Observator News a identificat care este topul cadourilor inspirate și mai puțin inspirate pentru Crăciun, dar și care sunt, de fapt, cele mai des alegeri făcute.

Citește și: Alternativa cadourilor de Crăciun. Ce poți să oferi în dar pentru a face cea mai bună alegere

Ce daruri preferă să cumpere românii de sărbători

Conform căutărilor efectuate de români pe internet, pe primul loc în preferințele acestora se regăsesc seturile cadou, urmate de jocurile de societate și de pijamale.

Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile aici.

Prețul carburanților înainte de sărbători. A apărut o ușoară scădere atât pentru motorină, cât și pentru benzină... Au apărut rezultatele anchetei de la Academia de Poliție. Ce a transmis Corpul de Control cu privire la mâncarea studenț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x