Antena Căutare

Dana Marijuana, prinsă sub influența substanțelor interzise în localitatea 2 Mai. Artista conducea haotic pe litoral

Dana Coteanu, cunoscută în industria muzicală drept Dana Marijuana, a fost testată pozitiv la drugtest, după ce a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție în localitatea 2 Mai din județul Constanța.

Dana Marijuana, prinsă sub influența substanțelor interzise în localitatea 2 Mai. Artista conducea haotic pe litoral | Captură Instagram

Artista în vârstă de 44 de ani a oprită de un echipaj la primele ore ale dimineții, în cadrul unui control de rutină, în localitatea 2 Mai, foarte aproape de locul în care, în urmă cu un an, Vlad Pascu a provocat accidentul rutier soldat cu moartea a doi tineri.

Citește și: „Eu nu pot să merg în fața lui Dumnezeu așa” Dana Marijuana a anulat nunta. Ce spune despre logodnicul ei

Dana Marijuana, depistată pozitiv la consum de amfetamină și canabis

Potrivit adevarul.ro, Dana Marijuana a fost depistată pozitiv la consum de amfetamină și canabis.

Articolul continuă după reclamă

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”, a precizat IPJ Constanța, potrivit sursei citate.

Se pare că Dana Marijuana a atras atenția, deoarece ar fi condus haotic, iar din mașină răsuna muzica dată la maxim. Aceasta era însoțită de un bărbat, în buzunarul căruia polițiștii ar fi găsit mai multe plicuri cu cannabis, potrivit unei alte surse.

Cântăreața a fost transportată la spitalul din Mangalia pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Citește și: „La Familia” își apără familia! Puya și Tudor Sișu, reacție furibundă după ce Dana Marijuana i-a acuzat că i-au furat banii

Dana Marijuana trăiește împreună cu fiica ei într-un container în Vama Veche

În urmă cu un an, Dana Marijuana a decis să își lase casa de lux din Capitală și să se mute într-un container în Vama Veche, fără vreo sursă de lumină sau căldură. Alături o are pe fiica ei.

Conform Revista Viva, Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie de 2.000 de lei pe lună. Fosta regină a hip-hopului românesc nu a avut succes cu evenimentele, în ciuda tarifului foarte mic pe care îl percepe.

„E foarte bine la mare. Și acum poți face plajă, dacă nu e vânt, nu îmi pare rău că m-am mutat la Vama Veche. Eu primesc bani, pensie, aveam 1.700 de lei, mi-au mărit gradat, ni s-a dat și un cupon valoric, pentru luna viitoare. Se mai mărește pensia cu câțiva lei, mai mult simbolic, dar sunt buni și aceia. În prezent primesc în jur de 2.200 de lei lunar”, a declarat artista, citată de profm.ro.

Primul deces din cauza virusului West Nile în România. Un alt pacient este în stare gravă... Prețurile la chirie au explodat. Cât trebuie să plătească un student pentru a sta în chirie sau la cămin în noul an univ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x