Antena Căutare

Două dintre cele patru shaormerii cunoscute din Capitală care au fost închise de ANPC și-au reluat deja activitatea. Cum e posibil

Patru shaormerii cunoscute din Capitală au fost închise de ANPC din cauza neregulilor găsite la fața locului, iar acum deja 2 dintre ele și-au reluat activitatea. Iată ce amenzi au fost aplicate!

Două dintre cele patru shaormerii cunoscute din Capitală care au fost închise de ANPC sunt deja redeschise. Cum a fost posiil | Observator News.ro

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a decis închiderea temporară a patru fast-food-uri „Socului Kebab” din București după ce au fost găsite o serie de nereguli.

Reprezentanţii Comisariatelor pentru Protecţia Consumatorilor Sector (CPCS) 1 şi 2 din Bucureşti au desfășurat ieri mai multe acțiuni de control la unitățile de alimentație publică de tip fast-food din cadrului celebrului lanț de shaormeri administrate de operatorul economic Optim Prosper Serv SRL, situate în sectorul 2 și sectorul 3 al Capitalei.

Citește și: Noi localuri din Aeroportul Internațional Henri Coandă București au fost închise! Inspectorii ANPC au găsit nereguli importante

Iată ce nereguli au fost identificate la fața locului și la ce sumă se ridică amenzile!

Articolul continuă după reclamă

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a închis patru shaormerii celebre din capitală

Comisarii ANPC au anunțat ieri că în urma controalelor efectuate de către reprezentanții Comisariatelor pentru Protecția Consumatorilor Sector (CPCS) 1 și 2 București s-au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 33 000 de lei și s-a decis oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme.

La fața locului, echipele de control au găsit multă mizerie, muște și gândaci, iar reclamațiile au venit chiar din partea clienților care au sesizat inițial aceste aspecte.

Patronul lanţului de şaomerii care funcţionează de 17 ani în Bucureşti şi-a pus angajaţii să facă curăţenie lună, iar la doar o zi de la închiderea acestora au fost deschise deja două dintre ele.

Bineînțeles, fastfood-urille au fost verificat încă o dată de echipele de control ANPC care s-au asigurat că toate problemele au fost remediate, scrie Observator News.

Imediat după redeschidere, clienții au revenit imediat să vadă dacă totul arată mai bine și să cumpere din nou shaorma preferată.

Citește și: Unul dintre cele mai frecventate parcuri pentru copii din București, închis de ANPC. Ce nereguli grave au găsit inspectorii

Comentariile în mediul online nu au întârziat să apară:

„Bine măcar că au scumpit mâncarea. Să mai comande lumea de acolo”,

„Devenise infect. ANPC! Mergeți și pe Basarabia!”,

„Adevărate bombe producătoare de toxiinfecții alimentare !” sunt doar câteva dintre acestea.

Deșii bucureștenii au rămas dezgustați la vederea imaginilor cu mizeria din shaormerii, unii dintre ei au trecut peste aceste aspecte si au dat buzna imediat după deschidere pentru a se bucura de shaorma cea de toate zilele.

Spre exemplu, un tânăr s-a filmat și s-a postat pe Tik Tok menționând că și-a dat deja o comandă imediat după ce magazinele închise au fost redeschise:

„Acel moment când îți dai prima comanda de socului după ce a fost închis de ANPC” a scris tânărul folosind o piesă pe fundal care să aibă legătura cu subiectul.

„Și cred că îmi place rău, și cred că îmi place cum se simte” sunt versurile pe care băiatul le-a ales și care denotă faptul că el trece cu vederea peste neregulile identificate de comisarii ANPC la fața locului.

Citește și: Situație alarmantă pentru românii care consumă pâine și produse de panificație! Ce au descoperit inspectorii ANPC în toată țara

Se închide parcarea din fața Aeroportului Henri Coandă. Unde își vor putea lăsa mașinile cei care pleacă din țară... Cât câștigă un patiser în Mamaia. Suma total neașteptată este doar pentru două săptămâni pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x