Antena Căutare

Gabi Bădălău, alături de noua sa iubită! Cine este rusoaica sexy și din ce câștigă bani

Gabi Bădălău s-a afișat cu noua sa parteneră, iar Bianca Drăgușanu a reacționat imediat după ce afaceristul a spus că ea ar fi avut deja un alt iubit de 6 luni! Iată ce spun acum cei doi foști îndrăgostiți!

Gabi Bădălău și Daria, noua sa iubită în mașină
Gabi Bădălău, alături de noua sa iubită | SPYNEWS.RO

Se pare că Gabi Bădălău a trecut peste despărțirea de Bianca Drăgușanu mai repede decât o țară întreagă se aștepta.

Bărbatul a fost surprins în brațele unei rusoaice sexy, care i-a furat inima cu adevărat.

Citește și: Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu atunci când Gabi Bădălău a fost surprins în club alături de o șatenă. Unde a plecat blondina

Iată cine este Daria și cum s-au afișat cei doi de curând!

Articolul continuă după reclamă

Cine este noua iubită a lui Gabi Bădălău

Deși totul s-a întâmplat extrem de rapid, se pare că Gabi Bădălău a uitat de Bianca Drăgușanu și a sărit în brațele unei alte femei căruia să îi ofere toată dragostea și iubirea lui.

Afaceristul s-a afișat de curând alături de Daria, noua lui iubită, despre care până acum se zvonea că ar forma un cuplu. Surprinderea cea mare a fost pe măsură. Exact așa cum s-a speculat, s-a și întâmplat: Gabi Bădălău este într-o nouă relație cu o rusoaică sexy.

Daria l-a însoțit pe omul de afaceri în urmă cu o zi în cadrul unui eveniment monden din București, unde s-au afișat ca un cuplu.

Noua sa iubită a îmbrăcat o rochie sexy care i-a scos în evidență formele și a stat toată seara alături de Gabi Bădălău, ținându-l de braț.

Bărbatul s-a arătat mândru de femeia de lângă el pe tot parcursul evenimentului, cei doi atrăgând toate privirile.

Citește și: Bianca Drăgușanu și iubitul ei s-au despărțit din nou! Ea și Gabi Bădălău s-au despărțit pentru a 11-a oară. Care e motivul

Daria este cunoscută în mediul online, având un număr de peste 80 000 de urmăritori, acolo unde postează ori de câte ori are ocazia momente importante din viața ei.

Tânăra este pasionată de pictură și desen și reușește să își câștige banii cu ușurință și cu multă plăcere în acest fel.

Frumoasa rusoaică pictează tablouri și reușește să le vândâ în întreaga lume, potrivit informațiilor oferite chiar de ea în mediul online.

Urmăritorii ei o apreciază foarte tare atât pentru activitatea ei în mediul online, cât și pentru frumusețea ei răpitoare.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a fost la un pas să rămână fără auz. Ce i s-a întâmplat fostei soții a lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a făcut și primele declarații despre noua sa iubită în exclusivitate pentru Spy News.ro .

„Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo.”

Cu toate acestea, afaceristul a scăpat și un detaliu absolut uimitor pentru oublic despre fosta lui iubită:

„Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”

Vestea la care nimeni nu se aștepta a fost comentată și de Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Nu este adevărat, dacă aveam iubit eram cu el aici. Disperarea dintr-un om sau nesiguranța vorbește. Nu mă interesează să discut declarațiile unui om care sunt tendențioase și nu le înțeleg”, a precizat Bianca Drăgușanu în cadrul interviului.

DNSC face recomandări pentru românii care vor să-și facă rezervări pentru vacanță. Cum să te protejezi de hackeri... 130 de cișmele de unde poți să bei apă în Sectorul 6. Autoritățile au înființat și 7 puncte de prim ajutor pentru aceast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x